maanantai 14. helmikuuta 2011

Mitä laukusta löytyy?

Mizyénan blogista nappasin mukaan tämän idean tällä kertaa:Niin, tämän viikonlopun jälkeen laukustani löytyvät... LEGGINSSIT???

Juu-u.

Meillä oli mukava vuorokautinen Issukan kanssa kahelleen reissatessa. Tapasimme myös kavereita ja tanssimme kuin silloin ennen vanhaan. ;D Varmasti hassu näky, mutta ei se mitään, hauskaa oli meilläkin. Muistaakseni silloin vuonna 1993, kun olemme Issukan kanssa tavanneet, soi radiossa Haddawayn What is Love, tai jotakin siihen suuntaan. Muistaako kukaan? Voin muistaa väärinkin tuon kappaleen ja esittäjän, mutta joka tapauksessa oletettavasti juuri tuo kappale kun soi tupareiden jatkoilla, me Issukan kanssa oltiin ihan teinifiilareissa. :DD

Osataan me vanhatkin. ;D

Mistä tulikin mieleeni, tänään vietämme koko perheen voimin Issukan synttäreitä. Päivänsankari meinasi viedä meidät syömään, mutta koska lapset ovat röhäisiä ja Ralliroopella oli eilen kuumetta, taidamme siirtää ravintolaillallisen omaan keittiöön.

Niin, ja lapset olivat viihtyneet oikein hyvin isovanhempiensa kanssa, mutta pitäneet heidät ilmeisesti aika kovilla. Voi olla, ettemme saa koskaan tietää ihan kaikkea, mutta pääasia on, ettei ketään ollut ilmeisesti sattunut pahemmin. Tällaiset Pullaa aamupalaksi ja pipareita välipalaksi-päivät näkyvät jonkimmoisena sokerihumalana, vaikka isovanhemmat ovatkin kuulleet jostain tieteellisen faktan, ettei sokerihumalaa ole olemassakaan. Fakta tai ei, niin tosiasia on sekin, että meidän mukulat menevät sekaisin sokerista ja vapaista rajoista.

Pojat viettävät tänään kotipäivää ja isovanhemmat saavat taas levätä ihan rauhassa kotona; kunnes saavat huomenna lapset Issukan kanssa iltakylään. ;) Käsityötapaaminen on huomenna meillä ja turinoiden sekä kahvittelun lomassa yritän saada loput palatossun tilkut neulottua.

Jatkamme tohvelipäivää kotosalla ja ihailemme auringonpaistetta ihan vaan ikkunaruutujen sisäpuolelta. Toivottavasti lasten röhät asettuvat pian.Aurinkoista päivää teillekin!

(Ja Oikein Ihanaa Ystävänpäivää!)

5 kommenttia:

assari kirjoitti...

Voi, pikaista paranemista! ystävänpäiväterveisin :)

Johanna kirjoitti...

Suloista ystävänpäivää ja tohvelintekopäivää!

Olipa kiva kuulla, että matka meni hyvin ja kaikki oli kotona mukavasti. Ja kuulosti siltä, että teillä oli hauskaa!

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa tohvelipäivää! Kiitos mokkapalojen ohjeesta, tein tänään ja hyvää tuli!

-Salamanteri

Marsala kirjoitti...

Ihana että reissu sujui ongelmitta, teillä oli hauskaa ja pääsitte fiilistelemään ihan kunnolla (juu, se on Haddaway ja What is love...heti alkoi soida päässä)! Toivotavasti muksut paranee nopsaan ja saitte vietää ihanaa Ystävänpäivää :):) Terveiset täältä jostain halausten kera! T: Koirankonnuuksien keittiö!

Ylva kirjoitti...

Kiitos teille viesteistä!

Meillä oli tosi kivaa Issukan kanssa. Tosin talo, jossa juhlimme tupareita oli niiin ihana, että teki mieli heti ruveta remppaamaan omaa... ;D

Meillä ei missään vaiheessa ollut kiirettä mihinkään ja ehdimme käydä jopa kahvilassa ja ihan vähän shoppailemassa tuliaisia.

Tosi kiva kuulla, että mokkapalat maistuivat, Salamanteri! :)

Marsala, Ralliroope alkaa olla jo kunnossa pientä röhää lukuunottamatta. Mini yskii ja on ääni käheenä, mutta tuo Kaaharikalle on ihan infektion vietävänä. Tässä nyt pumpataan astmalääkettä hengitysteihin ja jos ei ala kohta helpottaa, täytyy mennä varmaan terveyskeskukseen saamaan avautumisapuja spiiralla, jotta se varsinainen lääke menee perille.

Reppana tuo nyt on.

Voikaa te kaikki hyvin!