perjantai 11. helmikuuta 2011

Ai olen?Edellisen kerran olimme yötä poissa kotoa yhdessä Issukan kanssa (ilman lapsia) kesällä 2004. Tai no, jos oikein tarkkoja ollaan, niin nuo meidän pienet pojannaskalit olivat kyllä silloinkin mukana, mutta siellä turvallisen kohdun puolella. Emme tosin vielä tuolloin tienneet, että siellä kohdussa onkin "hänen" sijaan "he". Se tieto saavutti meidät matkan jälkeisenä maanantaina... :)

Nyt "he" jäävät kotiin pikkusiskonsa kanssa ja me teemme Issukan kanssa pienen irtioton. Jos nyt jäi vielä vähän epäselväksi, kun en nyt ole hirveästi asiasta täällä toitotellut.

Ai olen?

Se edellinen yhteinen matka kohdistui Maltalle; nyt ajamme autolla Saimaan rannalle. Eikä masussa ole kuin turvonneita vatsa"lihaksia".

Ai niin, koska Issukalla on maanantaina synttärit, tilasin hänelle lahjakortin kauppaan, josta saa kaikkea moottoripyöriin liittyvää tarpeellista. Ihana yllättää tuo työmyyrä siellä tienpäällä sitten... Ei tuo arvaa kuitenkaan mitään...hihii. ;DD

Oikein hyvää ja letkeetä viikonloppua teille!

Ylva

Ps. Kuva on siltä edelliseltä yönylireissulta "ilman lapsia".

7 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Ihanaa matkaa! Meilläkin viime matka oli vuonna 2009 tammikuussa - siellä oli mahassa kaks kaveria, tosin tiesin jo siitä silloin :-) Käytiin Lontoossa. Sen jälkeen ei ole pahemmin päästy...

Johanna kirjoitti...

Ihanaa matkaa Ylva. Ilmaisu "turvonneet vatsalihakset" sopii myös tänne ;)

Olet keksinyt kivan lahjan! Eiköhän se ole mieleen.

Pitäkää hauskaa!

Fredrika Johnson kirjoitti...

Toivottavasti teillä oli mukava reissu :) ja lahjat moottoripyörä-tarvikekauppaan toimivat aina!

Ylva kirjoitti...

Hannis, Lontoossa olis ihana käydä. Olen siellä kerran käynyt partiojttujen yhteydessä, mutta tuon miehenkin kanssa olis siellä kiva käydä. Oli muuten ihan eka pidempi erossaolo pojista tuolloin.

Toivon todella, että saatte lapset jonnekin hoitoon siksi aikaa, että pääsette kahelleen jonnekin. Lastenhoidon järjestäminen kaksosperheessä ei ole välttämättä ihan helpoimmasta päästä, jos on vielä sisaruksiakin.

Me vitsailtiin kyllä eilen Issukan kanssa, että pitäisi olla neljä lasta, että heidät voisi ripotella kahteen paikkaan niin, ettei kenenkään tarvitse olla yksin hoitopaikassaan... Mut juuei.

Ylva kirjoitti...

Johanna, kiitos hurjan paljon! Näimme ystäviä ja saimme sulatella niitä turvonneita vatsalihaksia tanssilattialla. ;DD

Issukka tykkäsi hurjan paljon lahjakortista, vaikka vitsailikin, että onko se hänen tililtään maksettu... ;)

Ylva kirjoitti...

Fredrika, kyllä se näytti toimivan. :D Ja kun ensi kesänä pääsen pyörän kyytiin, niin voi olla, että toimisi sen jälkeen mullakin nuo motoristitarvike-lahjakortit. Itse asiassa mulla on jo oma kypäräkin...

Issukka osti tuossa syksyllä pyörän (tai siis ajoi kortin silloin, pyörä oli ostettu jo vähän aiemmin), mutten ehtinyt ennen kylmiä ilmoja kyytiin. Meillä oli tuollloin vain yksi kypäräkin.

Ja hauskaa meillä oli tuolla reissulla. Yksi nautinnollisin juttu oli hotellin aamupalalla fiilistely. Ei tarvinut laitella itse mitään, eikä siivoilla pöytiä (ja pöydänaluksia)... ;D

assari kirjoitti...

Oikein ihana asia, että teillä oli hyvä reissu!

Oikein hyvää ystävänpäivää!