lauantai 26. helmikuuta 2011

KohtausNäiden sairaspäivien jälkeen sain eilen jonkinmoisen "kohtauksen". Kyseessä ei ollut mitään vaarallista ja tuskin edes vastaisuudessa kovin usein toistuvaakaan. Parin viikon järjettömän epäsiisteyden jälkeen kaipasin vain kotiin järjestystä ja vaikken nytkään mitään suursiivousta tehnyt, sain laitettua tavaroita paikoilleen ja MATON MININ HUONEESEEN.

Se on kuulkaas tuuletusten paikka, eikö?

Minin huoneessa on ollut milloin mikäkin pikkuräppänä matonkutale lattialla (tai ei mattoa laisinkaan), mutta nyt hain varastosta viime kesänä pesemäni kirpparilöydön. Ostin tuon ihanaisen räsymaton joskus viime vuosisadan puolella opiskelijabudjetilla (ja sitä on kyllä pesty ennen viime kesääkin jokusen kerran). Maksoi korkeintaan kaksi markkaa siis.

En ole sisustuksen ihme, mutta eikös se satukin tuonne Minin valtakuntaan aika hyvin?

Mini oli ainakin haltioissaan. :)
Siihen mainitsemaani "kohtaukseen" liittyi vahvasti myös pyykkien selvitystyö. Pesin monta koneellista pyykkiä ja ilmeisesti näiden sairaiden päivien jälkeen jopa viikkaaminen tuntui ihanalta, sillä yllätin itseni nauttimasta moisesta hommasta.

Jos siis jotain myönteistä haluaa parin viikon sairastelusta hakea, niin se on se, että parannuttuaan kotihommatkin tuntuvat aivan mahtavilta. ;D

Katsotaan, kuinka kauas tämä fiilis kantaa...

Haluaako joku tartunnan?

3 kommenttia:

Fredrika Johnson kirjoitti...

Juu tänne kiitos yksi tartunta ;) Varsinkin tuohon pyykkien selvitykseen, mulla on silitettäviä kuution verran odottamassa.

Mutta olipa kaunis matto ja sopii niin kivasti, ihan kuin tehty! Tosi mukavan näköinen lastenhuone.

Mukavaa että teillä lopulta tauti helpottaa. Leppoisaa viikonloppua ja sopivasti kohtauksia myös jatkossa, niistä tulee kuitenkin niin hyvä olo :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva huone Minillä!

- Laura

Ylva kirjoitti...

Täältä pesee, Fredrika! ;DD Multa jäi silitykset poikien synnyttyä... Joskus palaan siihen hommaan taas enempi, mutta nyt silitellään vain "pakkopaitoja". ;) (Eli miehen työpaitoja. Tosin hän silittää ne itse.)

Kiitos Laura.