maanantai 16. heinäkuuta 2012

Yöpuku mukaan hotelliin

Neiti Nelivuotias ilmestyy keittiöön vaaleansinisen läpikuultavan roskapussin kanssa ja selittää, että hän on juuri tullut hotelliin. Siksi hänellä on yöpuku mukana (ja muutama kirja, kaikenlaisii ruokii ja jotain muutakin tuikitarpeellista).

Hän selittää pää kallellaan, kuinka hänellä on yöpuku mukana, koska hotellissa pitää olla yöpuku mukana. Hän selittää asian moneen kertaan.

Sitten hän vaihtaa olohuoneessa mekkonsa koirayökkäriin ja korostaa edelleen yöpuvun tärkeyttä hotellissa yövyttäessä. Ja sitten tuleekin yö. Neiti Nelivuotias hivuttautuu matolle viltin alle. Tatu ja Patu-kirjasta löytyy niin iso kolikkopino, että se on tultava näyttämään ihmettelyn ja hihitysten kera myös respaan.

Tämä respan työntekijä puhdistaa kahvinkeitintä hetken mielijohteesta. Hyvä niin, sillä kun isovanhemmat tulevat muutaman päivän päästä kaitsemaan lapsia, niin saavat ainakin hyvää kahvia. Pitää vain ostaa vielä sitä oikeaa kahvia.

Kun tämä respan työntekijä, joka nyt siis valuttaa etikkavettä kahvinkeittimen läpi, lähtee miehensä kanssa hotelliin muutaman päivän päästä, muistaa hän varmaan ottaa yökkärinsä mukaan?

...Tai sitten ei.(Nyt pitää mennä, sillä minusta tulikin leopardi, jonka täytyy livahtaa yökkäripukuisen matkustajan hotellihuoneeseen...)


Ei kommentteja: