tiistai 3. maaliskuuta 2009

Heipsan!

Pitkästä aikaa täällä. Olemme olleet lomalla (siis isillä on ollut hiihtoloma) ja huispanneet perheen voimin vähän siellä sun täällä. Lähinnä täällä. Olemme miehen kanssa yrittäneet laittaa Minille omaa huonetta, mutta tällä(kin) hetkellä huoneessa on jonkinmoinen kaaos. Siellä on yhtäaikaa sekä työpöytää ja tietokonetta että pikkudaamin omaisuutta. Isi-issukka rakensi varaston hyllytarpeiden ylijäämistä Minille matalan hyllykön, joka on kyllä kiva ja minä ompelin verhot. Siinä on ihan hyvä alku. Niin, ja kävin ostamassa neidille myös lampun. Matto on vielä hakusessa ja pöytä tuolineen kaipaa maalia. Ja tuo kaaos järjestelyä...
Pojat ovat ulkoilleet paljon ja sairastelleet vähän. Nyt neiti on yskäinen ja rytmit ovat ihan sekaisin. Kyllä se tästä.
Hohhoijakkaa, nyt iski väsymys. Kaaharikalle ja Ralliroope ovat kerhossa ja Mini nukkuu, joten talo on hiljainen. Mikä kiusaus olisi kömpiä paksun peiton alle koisimaan! Vaan kohta on puettava ulkovaatteet ja lähdettävä hakemaan pikkuäijiä.

Lopuksi, ikään kuin mielenvirkistykseksi, jomman kumman herrapaparazzin ottama lomakuva: "Tuossa on tulppaanikimppu, huomaatkos? Tuossa noin!!"


Ei kommentteja: