perjantai 1. heinäkuuta 2011

Muista aina liikenteessä...


[Tänään ei ollut montaa vaaraa eessä, vaikka tämän typsykän ajolinjat välillä vähän poikkesivatkin...]

Ajoimme aamulla liikennepuistoon. Se on kyllä ihan suosikkipaikka, ja koska siellä on iso polkuauto myös aikuisille, pääsevät äidit ja isätkin polkemaan. Ja mummot. (...Vaaritkin kyllä, mutta tänään he taisivat olla jossain muualla kuin siellä puistossa.)

Yhden mehupillin tankkauksella polki noin tunnin verran. Sitten oli takatukka hiestä märkä ja oli lähdettävä kaupan kautta kotiin. Kaupan pihalta lähti mukaan myös mansikoita, joita napsimme lounaan jälkkäriksi.

Tällainen hellepäivä on minun viimenen varsinainen kotopäiväni. Tänään olisi pitänyt lähteä jo töihin, mutta onneksi katsoin vuoden alussa allakasta, että heinäkuun eka on perjantai. Sen päivän haluan olla vielä kotona, ja onneksi sainkin. Vaikka nyt juuri tuntuu kyllä siltä, että voisin olla kotona vaikka koko heinäkuun. Totta vie, voisin ollakin.

Mutta pitää tehdä vahdinvaihto. Joku siellä töissä odottelee lomallepääsyä...[Mini antaa suukon omalle nimikkoruusulleen.]

Mini kiikkuu heppakiikussa tuossa selkäni takana kuplavolkkarimekko yllään ja sininen villapipo päässään. Mistä tuo sen pipon löysi??? Kaaharikalle pötköttelee lötkönä sohvalla ja Ralliroope yrittää yllyttää pikkusiskoaan riehumaan, ilkikurinen ilme kasvoillaan. Miten tuo jaksaa? Minä voisin tällä hetkellä maata vaikka viileällä lattialla ja syleksiä kattoon...

Tai no.

Jätetään se syleksely sikseen.

Menen laittamaan lapsille välipalaa ja koitan saada vähän pyykkejä viikattua. Illalla Issukka vie meidät syömään, kesälomansa alkamisen kunniaksi. Minä taas tarjoan maanantaina perheelle kaurapuuroa, ihan vaan töihinmenon kunniaksi...

Todellisuudessa olen ihan intona menossa töihin, vaikka kuulostankin vähän vastentahtoiselta. Tällä lomasäällä taitaa olla oma vaikutuksena lähtöfiiliksiin...?

Nyt tuolta vessanpöntöltä kuuluu jotakuinkin: "Voihan räkä, mikä säkä!!" (Juu-u, neiti rallattaja ehti jo äsken sinnekin.)

Täytyy mennä paperihommiin.

Moikat!

Nautitaan ihanasta kesästä, ollaan sitten töissä tai lomalla!

2 kommenttia:

Fredrika Johnson kirjoitti...

Voi Ylva, jännittäviä aikoja siellä nyt eletään :) ihanan kesäisiä juttuja olet kirjoittanut viime päivinä. Iloa töihin paluuseen ja uuteen elämäntilanteeseen! Kesällä on usein ihanan rauhallista olla töissä, toivotaan että saat hyvän aloituksen ja aikaa totutella takaisin. Haleja!

Ylva kirjoitti...

Kiitos, kiitos Fredrika!!

Oon sellaisessa paikassa töissä, ettei siellä kesälläkään hiljene hirveästi, mutta jos syksyyn mennessä pääsen edes jonkilaiselle taagille, niin hyvä niin. Korostan sanaa jonkinlaiselle... ;D

Mutta kesä se on kesä työpaikallakin. Ja se on hyvä. :D