sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kuvia ja yhteenvetoa heinäkuultaHeinäkuun alussa: Tapahtui se mukkelismakkelis-ilmalento, jonka seurauksena pyöräilykypärä halkesi ja luita murtui. Issukka jatkoi leikkimökin pykäämistä kasaan ja jatkaa sitä vieläkin maalaushommilla.
Heinäkuun keskivaiheilla: Pesimme tukkamme, putsasimme korvamme ja lakkasimme kyntemme. Sitten pääsimme viettämään juhlientäyteistä viikonloppua. Ja vaikka meillä meni lujaa, niin lakat pysyivät kyydissä (paitsi neidin imeskelypeukusta kauniit kukkakoristeet lähtivät jo muutaman päivän jälkeen...).
Heinäkuun viimeisenä päivänä: Veljensä parturoi, koska siskonsa yllytti. Myöhemmin tilasimme pitsat ja keräsimme irtohiuksia ympäri kotia.

Elokuu on jo hyvässä vauhdissa ja seuraavan viikon jännittävät päivät huipentuvat kouluunlähtöön. Tänään kävimme kulkemassa koulumatkan ensimmäistä kertaa harjoitusmielessä ja sehän meni ihan niinkuin oletinkin: Ralliroope asteli määrätietoisesti tien reunassa ja Kaaharikalle laahusteli perässä selkä kumarassa ja potki melkein kaikki pujot, jotka eteen tulivat. Sitten hän olikin yhtäkkiä tien toisessa laidassa ja kirmasi siksakkia melkein autotielle...

Kunnes taas tuli väsy ja pujot saivat kyytiä.

Enkä minä voi vaatia Ralliroopea ottamaan vastuuta veljensä toilailuista liikenteessä, enhän? Siis että pyytäisin katsomaan veljensä perään. Se on liikaa pyydetty. Nyt täytyy vain luottaa siihen, että yhdessä kulkeminen antaa tarpeeksi eväitä koulutiellä kulkemiseen. Onneksi sain töistä vapaata nuo ensimmäiset koulupäivät.

Ja ehtiihän tässä tehdä vielä muutaman iltalenkinkin koululle ennen ensimmäistä koulupäivää.

Turvallisia päiviä teille ja meille!

Ei kommentteja: