perjantai 24. elokuuta 2012

Kiitos ja näkemiin!

Tämän blogin viimeinen postaus tulee tässä.  Mitään sen ihmeempää ei ole mielessä, mutta tuli vain olo, että tämä on tehtävä nyt, eikä viidestoista päivä.

Näille riveille on mahtunut paljon ala- ja ylämäkiä. Myötä- ja vastatuultakin. Suurin osa ajasta meni kotona humputellessa ja kaksosarkea puskiessa pienen vauvan kera. Valokuvia napsin jossain vaiheessa enempikin, mutta viime aikoina niiden julkaisu jäi...

Ralliradalla on totisesti kaasuteltu tankit tyhjiksi ja kierrosennätyksiä rikkoen. Täällä kotona jatkuvat töllöntyöt, sen voin luvata jo ihan käsi sydämellä. Sellaiset merkit on ilmassa tälläkin hetkellä, sillä ihan tuossa tunti sitten seisoin pihallamme kädet puuskassa ja valvoin, että pojannulikat pesevät sekä meidän että naapurin ulkorakennuksien seinistä aroniamarjojen osumia...

Ja kuka se kehuikaan pari päivää sitten työkavereilleen, että: "Ei MEIDÄN POJAT vaan tuollaista tee, sotke marjoilla seiniä..."

Eipä.

Mutta nyt kiitän teitä ihania, jotka olette jättäneet tänne merkkejä käynneistänne! Olette jättäneet merkkejä myös sydämeeni, ihan jokainen. :)

Saatan jatkaa bloggailua jossain vaiheessa jossain päin blogistaniaa, mutta tuskin kirjoitan enää näin paljon lapsiarjesta, kuin mitä täällä kirjoitin. Tai mistä sitä tietää.

Toivottavasti te löydätte sitten sinnekin.

Rutistus ja toivotus: Voikaa hyvin!

Ylva

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mukavaa syksynalkua teille ja toivonmukaan joskus vielä saa lukea juttujasi :)
täytyy toivoa ettei meitin pojat keksi noita marjojenheittelyjä, aronia-aita meinaan löytyy ihan takapihalta :D ja voi naapurinmammat repiä housunsa sen jälkeen :P

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Ymmärrän. Silloin kun lapset olivat pieniä aikaa ei ollut, ei niin mihinkään. Sinulle ja teidän ihanalle perheelle lähetän paljon terveisiä. Mun mielestä (nyt pitäis jäävätä itsensä) aksosten ja monikkojen vanhemmat ja etenkin äidit ovat aika metkoja mitä ajan ja resurssien jakamiseen tulee.

Käy laittamassa puumerkki jos tahi kun palailet! Niin ja jos mä olen blogistaniassa.

Halauksin,

Johanna

Fredrika Johnson kirjoitti...

Kaikkea hyvää syksyyn ja jatkoon Ylva, tulee ikävä sinun hauskoja juttujasi ja huumoriasi! Toivottavasti törmätään muualla, halaus Fredrikalta.

M. Metrossa kirjoitti...

Kiitos näistä vuosista! Toivottavasti ilmiannat sitten itsesi, jos aloitat jotain uutta blogistaniassa! Tsemppiä ralliradan huoltotöihin jatkossakin ja muutenkin hyvää syksyä!

ms kirjoitti...

Voi, toivottavasti palaat vielä! Tulee kova ikävä!!! Sun huumori on niin ihanaa,että siitä tuli aina niin hyvälle mielelle, toivon tosi paljon,että vielä palaat! Iso iso halaus!! Olette mielessä!