maanantai 1. joulukuuta 2008

Mukavaa, rentoa ja tunnelmallista joulunodotusta kaikille!

Vaikka lapset ovat puhuneet joulusta jo jonkin aikaa, ja puheet ovat vain kiihtyneet lelumainos-pinon kasvaessa, meillä alkoi joulunodotus virallisesti vasta tänään. Avasimme kuvakalentereiden ekat luukut aamulla, kuuntelemme (nytkin) joululevyjä ja illalla kirjoitamme kirjeet joulupukille.

Kaaharikalle toivoo leivänpaahdinta. :0)

Ralliroope toivoo leluja, leluja ja leluja. Mopo on lievästi sanottuna karannut käsistä toiveiden suhteen. Mutta niin se karkasi aikoinaan minultakin, kun serkkuni kanssa pinosimme pöydälle kaikki löytämämme kuvastot ja selasimme ne läpi sivu sivulta merkaten joululahjatoivelistaan KAIKKI mieluisat tavarat. Noo, joitakin vuosia sen jälkeen taisin tehdä ns. pohjat ja toivoin "vain" maailmanrauhaa koko ihmiskunnalle... Että näin vaatimattomat ovat olleet omat joululahjatoiveeni aikoinaan.

Nyt olisi ihan kiva, jos saisin uudet silmälasit. Jossakin vaiheessa lähiaikoina. Alkuvuodesta tai jos vaikka ensi vuoden aikana edes...

Vaan kaikkein mieluiten viettäsin rennon, leppoisan ja tunnelmallisen joulunajan perheeni ja läheisteni kanssa. Sitä minä toivon; ei ärrimurria ja jalkoja mahan alla, vaan kiireetön joulu. Sutinaa meidän perheessä on melkein koko ajan, mutta se aikuisten tekemä kiire on se pahin juttu. Sen kun saa kitkettyä, niin avot!

Ei kommentteja: