tiistai 10. helmikuuta 2009

Huomioita

Kaaharikalle huomasi eilen, että hänellä on käsissään ihokarvoja. Hetken niitä tuijotettuaan poika tokaisi: "Minusta tulee nyt aikuinen." Tänä aamuna pesivät hampaitaan molemmat koikkeliinit yhtäaikaa ja satuin kuulemaan (ja näkemäänkin), kuinka Kaahari otti jälleen puheeksi karvankasvunsa hammasharja suussa: "KATO, mulla kasvaa karvoja täällä!!" Nosti paitaansa ja esitteli veljelleen masuaan. Ja jatkoi vielä uteliaana paidanhelman laskettuaan: "Kasvaako sullakii??" Kyseessä ovat siis ihan tavalliset ihokarvat, eivät mitkään aikuisten karvoitukset.

Tuli mieleen toinenkin paidannosto, joka sai hymyilyttämään viikonloppuna. Olimme kaverin synttäreillä ja siellä oli sellainen patterikäyttöinen lasten porakone-ruuvari. Kaaharikalle rakenteli lattialla autoa ja käytti sitä poraa taitavasti. Sitten välähti, ihan näki ilmeestä, että nyt tuli mahtava idea! vekkuli velikulta nosti siinä samassa paidanhelmansa kainaloihin ja rupesi poraamaan napaansa. Ja sitten meitä kaikkia nauratti... :0)

Vaan nyt lähden hakemaan poikia kerhosta.

2 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Heippa heippa! Ihanaa kun olet jättänyt viestiä blogiini ja ilmoittautunut yhdeksi kaksosäidiksi :-) Olen täällä vähän vielä kahden vaiheilla - tunteako kauhua vai eikö, hih. Parilla kaverilla kaksoset, vähän vanhempia ovat tosin jo. Eikä kahdessa varmaankaan muutenkaan nyt niin "kamala" homma ole, mutta kun on nuo kaksi ennestään jo jaloissa... No, jäänkin lueskelemaan nyt blogiasi!

terkuin Hannis

Ylva kirjoitti...

Hurraahuuto sulle, Hannis! Olit eka rohkea, joka uskaltautui kommentoimaan. Tai sitten täällä ei käy kukaan (tiedän kyllä, että muutama on ainakin käynyt). Tai ei ole ollut mitään aihetta kommentointiin.

Tykkään käydä lukemassa blogiasi ja ihailen mm. kuviasi useasti. :0)

Onnea vielä odotukseen!