perjantai 16. syyskuuta 2011

Kysymyksiä ja vastauksia

Miukuli heitti Ketunpojan kolosta kysymyksiä ja minä vastailen nyt. Kiitos Miukulille huomionosoituksesta!

1. Lempiruoka:

Mitähän tuohon nyt sanois? Yhtä lempparia ei ole, sen kertoo kyllä vyötärön ympäryskin...

2. Lempimakeinen:

Kyllä kiitos, makeinen kuin makeinen käy! Nimenomaan irtokarkit ovat paheeni. Suklaa ei niinkään enää. Salmiakin ja hedelmäkarkin yhdistelmä on aivan taivaallinen!

3. Lempiluettava:

Lukutoukan lukemiset ovat viime vuosina tyrehtyneet, sillä uni on tullut ennen kuin ensimmäinenkään sivu on päässyt kääntymään. Siltikin Anna-Leena Härkösen kirjat purevat kyllä aina sopivasta kohtaa. Vaikka hänellä on tietynlainen suorasanainen ja siloittamaton tyylinsä kirjoittaa, minä tykkään. Hän kuvaa elämää eri näkökulmista uskomattoman tarkkasanaisesti ja totuudenmukaisesti.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä:

Neuloen. Rouvien kanssa kaffekupposen äärellä.

5. Lempielokuva:

Esimerkkeinä Kuudes aisti ja Kaunis mieli. Molemmat elokuvat on täytynyt katsoa heti perään uudestaan. John Boorman on vaikuttanut aikoinaan Odotuksia-elokuvallaan. Aki Kaurismäen Mies vailla menneisyyttä on suomalaista elokuvista se, joka tulee ensimmäisenä mieleen. Ja Risto Räppääjä-elokuvat, jotka on tehty taidolla ja asenteella.

Nyt en osaa tätä heittää eteenpäin kenellekään. Otan irtokarkkinyssäkän ja lähden katsomaan, tuleeko telkkarista tänään mitään katsottavaa elokuvaa. Nyt olis sellaisen "aivot narikkaan"-elokuvan paikka.

Enkä tarkoita tässä nyt sitten mitään kauhuelokuvaa.

Voikaa hyvin!

1 kommentti:

M. Metrossa kirjoitti...

Aivot narikkaan -kauhuleffa... *reps*

Rentoa viikonloppua!