lauantai 17. maaliskuuta 2012

Sadan tavaran haaste 2

Nyt kevättalvella mittani on tullut täyteen tätä tavaroiden sekamelskaa kotona. Niinpä olen tosissani päättänyt haastaa itseni Sadan tavaran haasteeseen, johon olen osallistunut aiemminkin Sotkuholistin innoittamana. Joku ehkä muistaakin.

Edelliseen Sadan tavaran haasteeseen on linkki tässä.

Koska porukassa on kivempaa, heitän haasteen myös Sinulle, jolla on halua ja tarvetta osallistua itselleen turhien tavaroiden kierrättämiseen tahi hävittämiseen tavalla tai toisella.

Otetaan itseämme niskasta kiinni, sillä oikeasti, tämä on yllättävän hauska tapa saada aikaan jotain näkyvää kotona.

Itse aion laatia jälleen poistetuista tavaroista käsinkirjoitetun listan, josta julkaisen vain osan... Kun saan sata tavaraa täyteen, järjestän siis EHKÄ arvonnan... ;D (Tämä osuus ei siis kuulu alkuperäiseen haasteeseen, vaan on oma lisäni juttuun.)

Miltäs kuulostaa, lähteekö kukaan mukaan?

6 kommenttia:

Fredrika Johnson kirjoitti...

Tavarakaaoksesta terveisiä...mä otan sun haasteen vastaan. Jos tavarat voi olla myös vaatteita ja muidenkin kuin omia ;)

Unknown kirjoitti...

Tää on niin mukana!!! Tarvetta olis kyllä, vintissä on mm. 18 laatikollista lasten pieniä vaatteita ja 4 muovikassillista kenkiä... -.-

M. Metrossa kirjoitti...

Muuttaminen on yllättävän tehokas tapa päästä eroon tavaroista! Suosittelen muuttamista noin kolmen vuoden välein - pysyy kaapit edes jotenkuten väljinä ;)

En nyt siis tällä kertaa osallistu, seuraavan muuton yhteydessä taas :)

Ylva kirjoitti...

Fredrika, tavarat voivat olla vaatteita... ja muidenkin. ;D

Suvie, pienten lasten kanssa sitä kerääntyy pieniksi jääneitä vaatteita kuin varkain. Meilläkin työhuone on pullollaan erikokoisia kasseja ja nyssäköitä "lähdössä" eteenpäin. Homma vaan jäi siihen lähtöön...

Ylva kirjoitti...

Se on tosiaan ihan varmaa, Mirja, että varsinkin ulkomaille muuttaminen karsii tavarapaljoutta. :DD Kiva, kun elät hengessä mukana, vaikket nyt osallistukaan! :)

Ylva kirjoitti...

brb bob otti osaa haasteeseen myös, mutta jostain syystä en saanut hänen viestiänsä julkaistuksi. :(

Mutta kiva, kun lähdit mukaan kokoamaan sataa tavaraa!