maanantai 22. kesäkuuta 2009

Aurinkoista ja puolipilvistä

Ihana ilma! Odotan, josko nuo isommat lapset nukahtaisivat, jotta voisin livahtaa takapihan terassille nauttimaan ulkoilmasta. Tekisi mieli myös tarttua lapionvarteen ja kaivaa uutta istutusaluetta kesäkukille, mutta täytynee odotella päiväuniajan loppumista.

Juhannusviikonlopun aikana saimme isukin tekemän ritelikön tuoksuherneille ja nyt olen ollut vähänväliä kasvimaalla kyttäämässä, joko ne varret yltäisivät kiemurtelemaan siihen ritelikköön. Laitoimme Ralliroopen kanssa uuden rivin salaattia kasvamaan, mutta jossain välissä tuo innokas kotipuutarhuri jatkoi hommia rautaharavan kanssa ja epäilemättä se tuleva salaattirivi ei ole rivi enää laisinkaan. Sen verran tuo poika sitä maata ehti kuopsuttaa.

Ja pikkusisko perässä. Napsaisi poikki samettikukan varren, ennen kuin ehdin sitä edes istuttaa...

Tänäkin juhannuksena olimme kotona ja grillailun lisäksi tohotimme pihalla sekä seurasimme kokon palamista seurakunnan rannassa. Kävimme piirtämässä katuliiduilla pyörätielle ja tapasimme naapureita puistossa. Naapurin tyttö oli innoissaan nähdessään pitkästä aikaa veljekset ja pyyteli näitä omalle pihalleen leikkimään. Ihanaa, kun on kivoja kavereita! Ihanaa, kun vielä pyydetään leikkimään! Ja kissanviikset... mitä vastaa meidän rakas mörökölli Ralliroope?!? No, että EI VARMANA tulla!! Jyyrä mikä jyyrä! Olisi tuo voinut hieman kohteliaammin vastata ja vaikka kiittää kutsusta, mutta miesmäiseen tapaansa murisi vain neidille. Ja Kaaharikalle tuskin edes vaivautui vastaamaan.

Nuo kaksi ovat niin kiinni toisissaan, että hyvä jos yksin vessaan menevät. Tavallaanhan tuo kaksosten välinen side on ihanaa ja kadehdittavaakin joidenkin mielestä, mutta toisaalta se osaa ollaa myös melkoisen tukahduttavaa. Lisää aiheesta tuonnempana, nyt suunnistan kohti kahvinkeitintä...

Ei kommentteja: