keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

CD-levyt aamupesulla

Ennen kuin sain aamulla silmäni auki, kuulin poikien ääniä vessasta. Ja vesihanan kohisevan täysillä. Joistain levyistä ne puhuivat ja hihittelivät "pestessään levyjä". Siis mitä levyjä????

Ampaisin ylös lämpöisen peiton alta ja huomasin jääneeni koneesta. Lentokone (täällä lennetään tuhkapilvestä huolimatta) Meuhkalandiaan oli jo lähtenyt ja minä olin pihalla kuin lumiukko. Vessan ovi oli lukossa (yllätys, yllätys) ja koputin kolme kertaa napakasti oveen. Lukko avattiin, mutta ovea ei. Selvä viesti äidille: ei tänne nyt tarttis oikeestaan tulla...

Yllätin herrat Kaaharikallen ja Ralliroopen pesemästä cd-levyjä Aloe Vera nestesaippualla.

Täydellinen aamu. ;)

Ennen kuin saan tämän aamuraporttini valmiiksi, Mini on ehtinyt ainakin venyttää aluspaitansa helman niskan taakse, joskin epäilen myös veljien osuutta asiaan. Sen lisäksi kuulin hetki sitten tytön kertovan jotain vaipasta, pissistä ja vaatteiden vaihdosta, ja löysin tytsyn seikkailemassa edelleen paidanhelma niskan takana ilman vaippaa.

- Missä sun vaippa on?
- Tuojja. (osoittaa epämääräiseen suuntaan)
- Siis, missä sun vaippa hei on, näytä?
- Tuojja. (osoittaa edelleen jonnekin "tuonne" ja suuntaa kulkunsa vessaan ja potalle.

Ota tuosta nyt selvää.

En ole edelleenkään löytänyt mahdollista pissistä vaippaa, mutta jatkan etsintöjä kohta. Miniltä on turha enää pyytää apuja. Tyttö taitaa muutenkin puhua puutaheinää, eli jättää totuuden kertomisen väliin. Aamutuimaan pukemisen yhteydessä käydystä keskustelustakin voi niin päätellä, vai mitä?

Äiti: "Ooo, onks sulla nuha?"
Tyttö: "Ei. Ei oo nunaa."

Samanaikaisesti pikkuneidin sieraimista valui kaksi erittäin paksua räkämatoa.

Nyt on pakko lähteä ulos. (Neiti Näpsä-Näppärä sai just telkkarin päälle ja kuuntelee jotain musakanavaa TÄYSILLÄ...)

APUA.

Terkuin, nimim. Äiti, jolla on hommat hanskassa mutta hanskat hukassa

Ei kommentteja: