keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Tämmöstä tapahtu...

"Eli Ralliroope on tänään kovasti harjoitellut sitä pyörällä ajamista ja onnistui monta kertaa lähtemään myös ihan ite liikkeelle. Sitten tuli kiukku ja kypärä lensi. Nyt se on entinen kypärä. Pitäskö nyt pistää poika ite ostamaan uusi kypärä (kysyin jo, onko sillä rahaa ostaa uusi kypärä) vai ehtisitkö käydä ostamassa uuden kypärän tänään? Mutta sitten kyllä Kaaharikallekin haluaisi ja tinttasee taatusti oman helmetinsä ojaan…Mitäs tehhää?Ihan rauhassa ollaan täällä käsitelty asiaa. Kun ei se nyt rähinälläkään paremmaksi tule, se kypärä. Ja toinen on niin kovasti yrittäny.Kahvikupposen jälkeen tuumailee hän."


JK.Lainaus sähköpostiviestistä isi-issukalle. Nimet muutettu.

Ps. Myös Kaahrikalle ajaa jo ilman apupyöriä. Sotkee menemään pienellä menopelillänsä tosi hienosti. Ralliroopen uusivanha pyörä (joka on vasta oikeastaan kokeilussa vaan) on vielä himpun verran liian iso, siksi harjoittelu vaatii erityistä sisua ja päättäväisyyttä. Ja sitä totta tosiaan löytyy! Poika ei anna periksi. Vaikka kypärä välillä lentääkin...

Ps2. Mini sai Ralliroopen vanhan pyörän ja osaa istua kyydissä tosi hienosti. Ja on niin jelleenä, että! Nyt pitäs hankkia se kori vielä, että vois vauvakin (siis Minin vauva) päästä kyytiin.

No, me jatketaan harjoittelua ja asian käsittelyä täällä.

Ei kommentteja: