maanantai 3. toukokuuta 2010

Auringonpaistetta ja juhlintaa

Varikolla paistaa aurinko, vaikka ikkunat ovatkin likaiset, tavarat sikinsokin ja nurkat hiekkaa pullollaan. Viihdymme ulkona ja nautimme valosta, jota talvella oli niin niukasti. Pojat tykkäävät sahata laudanpätkiä ja nakuttaa vasaralla (ihan niinkuin isänsä), Mini taas keinua ja tehdä kottikärryhommia ja hiekkakakkuja. Itse haluaisin päästä kaivelemaan maata ja laittamaan pihaa kesäkuntoon.

Askartelimme aamulla naapurintytölle ihanat kruunukortit, sillä tämäniltaisissa synttärijuhlissa pojat ojentavat päivänsankarille lahjaksi korttien lisäksi prinsessalinnan. Ja kaksi tummanpunaista ruusua. :D Soitimme aamulla issukalle töihin ja pyysimme hakemaan ruusut kotimatkalla. "Jos ei ole kahta tummanpunaista, niin ota sitten yksi tummanpunainen ja vaaleanpunainen", opasti Kaaharikalle isukkia puhelimessa. Ja Ralliroope nyökytti päätään hyväksyvästi ruokapöydän toisella puolella.

Kyllä pojat tietää, miten tyttöjä (ja niiden äitejä) ilahdutetaan. ;)

Nyt menen kirjoittamaan ostoslistan loppuun, että tulee ostettua kaikki tarvittavat leipomisjutut yhdellä kertaa. Vietämme ensi lauantaina Minin kaksveesynttäreitä ja pitäisihän sitä nekin valmistelut aloittaa jo pikkuhiljaa... vaikka sitten kaupassakäynnillä. Perinteisen kermakakun sijaan meinasin tarjota jonkinmoista marenkikakkua, siitäkin huolimatta, että voipi tulla sanomista. Marenkikakku nyt vaan tuntuu sopivan tuolle meidän murumyylle jotenkin paremmin kuin kermis.

Auringonpaistetta teidänkin päiviin!

Ei kommentteja: