torstai 21. kesäkuuta 2012

Sitruunabroileri

6 ohutta broilerin leikettä
pippuria
grillausmaustetta (sis. suolaa)
½ dl jauhoja
8 rkl voita
½ nippua vastahienonnettua persiljaa
1 tl kuivattua rakuunaa
5 rkl sitruunamehua
1 sitruuna

Mausta liha grillausmausteella ja pippurilla. Kääntele jauhoissa.

Kuumenna pannulla 2 rkl voita ja paista leikkeitä molemmin puolin noin 5 minuuttia. Pidä liha lämpimänä.

Sulata loppu voi kattilassa, lisää yrtit ja sitruunamehu ja anna kiehahtaa. Pese sitruuna lämpimällä vedellä ja leikkaa viipaleiksi. Kasta lihapalat sitruunavoihin ja tarjoa sitruunaviipaleilla koristettuina.

Tarjoa lisukkeena ohrariisiä.

***

Tämä ruoka upposi koko perheelle niin hyvin, että teen kyllä useamminkin. Ohje on sovellettu kirjasta Helpot ja nopeat - Kekseliäitä ruokia päivästä päivään.

Ei kommentteja: