tiistai 25. elokuuta 2009

Hetki sitten tapahtunutta

Puhelin soi. Siellä on ystävällinen lehtimyyjä, joka haluaisi esitellä hyvää tarjousta. Nalle Puh-lehti ja hyvät kylkiäiset. Kelaan mielessäni perusteluja, joiden mukaan en voi tilata mitään. Ensimmäinen niistä on raha, toinen raha ja kolmas periaate, jonka mukaan mitään "edullistakaan" ei voi tilata tässä niukassa rahatilanteessa.

Mutta sitten se iskee, otsaani kasvavat pirunsarvet. Pyydän myyjää kertomaan eteenpäin sinne jonnekin lehtipaikkaan (joo-o, hienosti ilmaistu asia), että niin kauan kuin lehtifirmoilla ei ole tarjota mitään kaksosille, niin meille ei tilata mitään. Olen perin juurin kyllästynyt siihen, että AINA ihanat lehtitarjoukset (ja kirjakerhotarjoukset) koskevat vain yhtä lasta. Nii-in, sitten pitäisi kuulema tilata toinenkin lehti, jos haluaa molemmille ne samat edut.

Perskutarallaa! LUULEVATKO NE SIELLÄ LEHTITALOISSA, ETTÄ ME OLLAAN IHAN PÄÄTTÖMIÄ KAIKKI??? Meillä on kaikki menot tuplana, joten ei ole juurikaan epäselvää, tilaanko meille kaksi samanlaista lehteä vain sen takia, että saataisiin kahdet kylkiäiset. Yksi lehti kyllä riittäisi meidänkin perheeseen, mutta kylkiäisten jakamisen jätän väliin. Kiitos. Nuo meidän rimppakintut joutuvat jakamaan muutenkin niin paljon keskenään, että parempi kun eivät edes tiedä mistään lehtitilauksista mitään. Ja niiden kylkiäisistä.

Että sellaista.

Ei kommentteja: