torstai 13. elokuuta 2009

Syyskauden avajaiset

Syyskausi on nyt virallisesti avattu, kas näin. Kaaharikallella ja Ralliroopella alkoi tänään viisivuotiaiden kerho ja reppuihin pakattiin eväiden lisäksi uudet sisätossut. Pykälää (tai kahta) isommat kuin viime vuonna, sillä jalkojen tilalle on kesän aikana syntynyt näemmä jokseenkin hyvän kokoiset kanootit. Kasvavat raasuparat maata myöten...

Iso muutos pojille oli se, että kerhopaikka, ajankohta ja kerhopäivien määrä vaihtui. Nyt kerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa keskellä päivää, joten päiväunet jäävät pois noina päivinä. Kaaharikalle protestoi ja väitti kivenkovaa haluavansa nukkua päiväunet nimenomaan tänään. Ehdottomasti.

Toivottavasti tuo pikkupimu ehtii nukkua hyvät unet ennen kuin pitää lähteä poikia hakemaan!

Eilen nuo epelit kävivät ekoilla kaverisynttäreillään, joskin isi-issukan piti jäädä heidän turvakseen juhlapaikalle. "Me ei kyllä jäädä sinne jos isi tai äiti ei tule meijän kanssa!" totesivat pikkumiehet moneen kertaan päivän aikana. Ja niinhän siinä sitten kävi, että isi jäi ja sai kahvia juodakseen. Ja jälkipolvi tuli sokerihuuruissa ja intoa täynnä kotio. Hauskaa oli ollut ja ehkä sinne olisi voinut jäädä myös ilman iskää. Siis ehkä. Tai ehkä ei.

Ihanaa kun on kamuja, ja ihanaa kun pojatkin sen jo huomaavat!

Ei kommentteja: