tiistai 29. syyskuuta 2009

Hyvää nimipäivää!

Isi-issukalla on tänään nimipäivä. Leivoin aamulla kääretortun kerma-mansikka-sitruunarahka-täytteellä ja lapset saavat koristella koko upeuden iltapäivällä ennen papan kotiutumista. Teimme myös kortit, myös minä ja pikkuinen Mini, joka halusi tutustua melkein jokaiseen tussiin ja kynään lähemminkin. Koristeellisen kortin lisäksi myös tyttö on nyt himpun verran koristeellisempi kuin aiemmin. =0)

Kokosin taideteoksistamme kirjasen, joka annetaan päivänsankarille illan kakkukahveilla. Otin vapauden jakaa lasteni ajatukset isästään teille muillekin:

Kaaharikalle: "Isi tykkää tosi paljo punasest [sillä isin autohan on punainen, se on siis aika hyvä. Ferrarikin on punanen. Punaset autot on nopeita.]. Tosi paljo. Ja tykkää tosi paljo semmosest autost, joka on auto-ohjelmas."

Kaaharikalle piirsi rekka-auton, josta tulikin juna, koska siinä on vilkkuvalo katolla. ;0) Kuvassa on myös sininen taivas ja aurinko.

Ralliroope: "Isin farkuissa on yleensä iso reikä. Isi hymyilee. Tästä tuli kyl tosi hieno!"

Ralliroopen kortissa on isin kuva. Siniset farkut, vihreä t-paita ja hattu. Ja paljon hampaita. :0)

Mini: "Nannaa, palapaa, annaa... Pananana haa.. Ihhahhaa, ihhahhaa!"

Mini kortissa on paljon värejä [jos oli nassussakin], paljon vauhtiviivoja.

Minun kortissa on punainen peto, eli se isin auto. Isi ajaa autoa ja takapenkillä on kolme lasta ja hattupäinen vaimo. Totuuden nimissä täytyy kuitenkin kertoa, etteivät hatut pue minua laisinkaan. (Olisi pitänyt piirtää huivi päähän.) Mutta sehän tässä onkin niin ihanaa, että isi tykkää musta silti, vaikka olenkin vähän röntsä. Sen takia piirsin sydämen myös. Ja tykkäänhän mäkin isi-issukasta, vaikka sillä on yleensä iso reikä farkuissa. <3

Ei kommentteja: