lauantai 2. huhtikuuta 2011

Napista asiaaTänä aamuna käväisimme kaupungilla. Miesväki meni omia menojaan ja osti laskettelukypärät ja -lasit, tyttökööri taas laukkasi nappi- ja lelukaupan kautta tavarataloon.Olen viime aikoina miettinyt, korostammeko meidän perheessä sukupuolieroja jotenkin liikaa, kun aika usein pojat menevät isänsä kanssa ja tuo typy kulkee minun mukana. Miksen minä olisi esimerkiksi tänään voinut mennä ostamaan niitä kypäriä poikien kanssa ja Issukka Minin kanssa nappeja ja bambu-lankaa...?

No, tuo nyt oli aika huono esimerkki.

Vai oliko?Olisihan se mielenkiintoista, jos olisimme vaihtaneet paikkoja: millaiset kypärät ja suojalasit olisin ostanut ja toisaalta, millaiset napit ja langat Issukka olisi valinnut...?

Nyt heräsi uteliaisuus.

Lähinnä siis sen puoleen, että minkälaiset valinnat Issukka olisi siellä nappikaupassa tehnyt. Ja miten minä olisin reakoinut, jos napit olisivatkin olleet ihan erilaiset kuin mitä olin kuvitellut niiden etukäteen olevan.

Miten niin oletan, että hän olisi tuonut vääränlaiset napit???

No, niin tai näin, niin en ala napista asiasta enempää, vaan toivotan oikein mukavaa viikonloppua jokaikiselle tänne kurkkaavalle!

1 kommentti:

miukuli kirjoitti...

Hyvin pohdittu...Itse pyörittelen joskus, jo työni puolesta, tuota sukupuolirooli asiaa.