keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Blogitauko päättyi

...ja sen kunniaksi vaihtuivat blogiin hieman keväisemmät värit.

Alla on kuvia blogitauolta. Tauon aikana meille tuli kevät, sain Lauran yhteystiedot ja voitin itse Fredrikan arvonnassa. Kiitos siitä karvakerälle! ;DSen sijaan että olisin tehnyt pienen matkan yksin, tein pienen matkan perheen kanssa. Toppatakit ja -housut tiukasti yllä. Lapset olisivat voineet uida tuossa lammikossa!Mini sai omat ekat pikkulegonsa, joskin isoveljensä otti ne hetkeksi haltuunsa.
Vietimme pari yötä hotellissa. Ja ostimme muutamat akkarit, eli Aku Ankan taskukirjat. "Akkarin" lisäksi nauroimme muillekin hassuille sanoille, kuten "sinkulle". "Sinkku" on sininen, vaikka ensalkuun siitä tulisikin jotain muuta mieleen. ;)

Eskarilaiset ovat siis opettaneet vanhemmilleen, ja pikkusiskolleen, uusia sanoja. Sen täytyy merkitä myös sitä, että he ovat kasvamassa ihan pienistä pojista jo vähän isommiksi. Heillä on jo oma maailmansa ja kaveriporukat alkavat viedä mennessään, luulen.Kotiin palattuamme meillä meni tovi ennen kuin tajusimme kevään tulleen. Lippikset pitäisi vielä kaivaa jostain ja ostaa uudet kengät. Tällä hetkellä pojilla on tasan tarkaan kolmet kenkulit, joista voi valita sopivimmat tähän vuodenaikaan ja säätilaan: hikoilevat talvikengät, lonksuvat kumisaappaat tai liian tiukat nauhalenkkarit.
Tästä jatketaan.

Oikein aurinkoisia kevätpäiviä!

4 kommenttia:

Fredrika Johnson kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Ja ihania kuvia :) sain paketin postiin tänään, mutta illalla kylläkin, en ole varma ehtiikö vielä tällä viikolla teille asti. Ihanaa kun on kevät :) iloa loppuviikkoon!

Ylva kirjoitti...

Suurkiitos Fredrika!!! Olen aivan täpinöissäni... ;D

Hannis kirjoitti...

Hellurei! Meilläkin on kuule sininen sinkku ja ihmettelin mistä se oikein tulee... En minä ole koskaan kuullutkaan, mutta pojat sanoo sinistä sinkuksi. Hauskaa, että teilläkin!!

Täällä myös eskarilainen jo lähestyy huimaa vauhtia koululaiseksi tuloa. Maanantaina tutustuminen kouluun, joka ei nyt ole kovin ihmeellinen juttu, sillä ovat koulussa nytkin eskarissa. Käyttävät samaa ruokalaa ja samaa salia kuin koululaiset. Mutta on se silti tietty hauskaa :-)

Ylva kirjoitti...

Hannis, se onkin sitten hieman pienempi harppaus sinne kouluun teidän eskarilaisella, kun hän on päässyt tulevan koulunsa eskariin.

Mutta tietysti sitä on enempi tai vähempi jännät paikat sitten elokuussa kaikilla koulutulokkailla. Ja eritoten vanhemmilla... ;)