maanantai 2. toukokuuta 2011

Krooh pyyh

Täältä ihmeellisen väsymyksen keskeltä huikkaan, että Hanniksella on blogissaan hauska arvonta, joten käykääpä kurkkaamassa ja osallistumassa.Vapunjuhlintaa en voi syyttää väsymyksestäni, joten ihmetellä vaan täytyy, mikä on imenyt voimani näin täysin. Pakko mennä huilaamaan sohvalle, vaikka juuri äsken nukuinkin jo vajaan tunnin lattialla, neidin sängyn vieressä.

Krooh pyyh vaan.

Olkaa te pirteämpiä. ;)

3 kommenttia:

assari kirjoitti...

Teillä on sama lempipaita kuin meilläkin. Pikkujunkkari huudahti: "tuol on mun paita!" :D Meillä oli tuo kärpässienibody päällä niin kauan kuin mahtui. Ostin heti 92cm koon ja se menikin sitten toooosi kauan. Tää pikkujunkkari kasvaa ihan erilailla kuin vanhempi. Esikoinen on pitkä ja tämä on pätkä. :D

Olen myös miettinyt, mitä tuosta voisi tehdä. Jos keksit jotain kivaa, niin vinkkaa.

Ylva kirjoitti...

Oi, oispa meilläkin ollut tuollainen body tai paita, mutta nuo kuvat ovat Hanniksen. Olin niin unissani päivällä, etten tullut maininneeksi, että tuo kuvasarja on sen Hanniksen arvonnan linkkinappi, jota en vaan onnistunut saamaan toimivaksi. Anteeksi kauhiasti, Assari!

Käy lukemassa Toukokuun tytön saamia vinkkejä uusiokäytöstä ja osallistu myös samalla itsekin arvontaan!

Heräsin juuri hetki sitten sohvalta (en kylläkään ollut nukkunut siinä koko päivää, vaan vasta iltauutisten jälkeen taisin nukahtaa siihen) ja nyt painelen hamppipesun kautta peiton alle omaan sänkyyn.

Huomenna toivottavasti olen pirteämpi ja selväsanaisempi.

Hurjan paljon terkkuja!

assari kirjoitti...

Kiitti :) Huomasin tuon saman illemmalla, kun jostain muualta eksyin ko. blogiin. Sitten katsoin, että tuo on sama kuva kuin sun blogissa ja laskin 1+1 ;D