maanantai 9. toukokuuta 2011

Juhlintaa ja huristelua

Toukokuu näyttää olevan sekä kiireinen että juhlia täynnä. Eilen juhlimme äitien lisäksi ministi Miniä, joka sai puhaltaa pakastimesta sulatettujen muffinssien päälle tökätyt kakkukynttilät.


Hetkeä aiemmin olin saanut (kirjaimellisesti) sänkyyn paistettujen kananmunien ja paahtoleivän lisäksi ekstrajuhlallisen aamiaisen. Mitäpä siitä, jos einekset vähän levähtivät lakanoille, kun ne oli niin antaumuksella ja hyvällä ajatuksella äidille kuitenkin koottu. ;)

Äitienpäivän kunniaksi pääsin myös parin tunnin moottoripyöräajelulle Issukan kanssa! Ei ollut perävaunua saati sivuvaunua tai takapenkkiä mukuloineen. Vain minä ja Issukka. :)

Nyt täytyy myöntää, että toukokuu kalenterissani näyttää niin hurjalta muistiinpanoineen, että jos meistä ei paljon kuulu, niin ei pidä ihmetellä. Myös kauniit ilmat pitävät meidät pihalla iltamyöhään. Fredrikan järjestämän arvonnan palkinnosta laitan kyllä postauksen pikimiten, kun sain nyt tuon kameran akunkin ladattua...

Täällä siis ollaan.

2 kommenttia:

miukuli kirjoitti...

Ihan mielenkiinnosta...Minkäslaisella pyörällä teidän huushollissa päristellään.

Meillä olisi (ilmeisesti toteutumaton) haave saada joskus trike. Ehkä eläkkeellä..

Ylva kirjoitti...

Tiedätkös, en edes tiedä, mikä on trike, mutta otan selvää... ;)

Että tällainen motoristi täällä.

Siis kustomi-tyyppinen pyörähän tuo Issukan pyörä on. Ja miekin tykkään enempi tuosta kuin mistään kisapyörä-tyyppisestä ajokista.

Nyt Issukka haaveilee pyörästä, johon minulla ei olisi mitään asiaa kyytiin. Jouset on madallettu, joten jos vaikka istuisinkin kyytiin, niin pyörä ottaa lokariin kiinni. Auts!

Sellaista pyörää meille ei tule, johon minä en pääse kyytiin. Piste. Mitäs osti mulle oman kypärän ja hanskat... ;)

Eli koukussa taidan olla minäkin. Pitää vissiin ajaa oma kortti (ennen vuotta 2013).

ELÄMÄSSÄ PITÄÄ OLLA HAAVEITA. ;DD