tiistai 3. toukokuuta 2011

Välipalalla


Rätkätyksen seurauksena syntyi hikkabarbagikka. :)


Peeässänä näytän hyvän opuksen, joka kannattaa lukea, jos ei ole vielä lukenut. Tämän Kinsellan kirjan hotkaisin nopeaan tahtiin ja sain siitä sellaisen hikan, että pakko saada lukea muutkin kyseisen kirjailijan kirjat.
Nälkä kasvaa syödessä. ;)

2 kommenttia:

assari kirjoitti...

Aivan uusi kirjailija minulle, mutta jahka pääsen taas ihmisten pariin (luetaan kotiin kaupunkiin) ja kirjastoon niin koetan löytää tämän.

Ihailin tuota mukia. On kaunis. Olen tässä vuosien saatossa huomannut, että taidan olla tyyppiä "missä seinä liikkuu -siellä olen minä". Meillä on astiatkin tylsän yksivärisiä ja pääosin valkoisia. Nyt jotenkin kaipaisi jotain muuta...

Ylva kirjoitti...

Assari, kirja tosiaan kannattaa lukea. Se on sellainen "välipala", hauska ja mukaansatempaiseva (sitä ei malttanut jättää käsistään).

Ja täytyy myöntää, että hotkaisin sen... ;)

Meillä myös astiatkin ovat pääosin valkoisia. Sellaisia ajattomia. Nämä mukit sain emännänlahjaksi aikoinaan, kun pidin vaatekutsut kotona. Nykyään suosin lasia ja metallia astioissa enemmän kuin ennen, kun niitä materiaaleja voi kierrättää, mutta silti valitsin nuo melamiinimukit...

Tykkään niin tuosta kuviosta ja noista väreistäkin.

Peltimukien sijaan meillä juodaan siis muovimukeista...

Mukavan värikästä päivää sulle!