tiistai 17. marraskuuta 2009

Kurkistus luukun taakse

...eli asiaa adventti- ja joulukalentereista. Ihan pikaisesti vain. Laitoin tuohon sivun reunaan napin, jonka kautta pääsee joulukuun alussa kurkistamaan kivaan joulukalenteriin. Hanna osaa ottaa kivoja jouluisia(kin) kuvia ja niistä aion ainakin minä nauttia.

Jos on lapsille kalentereita joulunodotukseen, niin miksei äidillekin?

Lapsille meinaan ostaa partiolaisten adventtikalenterin. Yllätys, yllätys. Tai siis toiselle pojalle sellaisen ja toiselle jonkun muun. Niin, ja tänä vuonna pikkuinen Minikin haluaa varmaan omansa! Tahtoo se, kun kerran muutkin saavat.

Minkähänlaisen joulukalenterin isi-issukka haluaisi? Meille tuli sanomalehden mukana kalenteri, jossa voi voittaa jotain palkintoja: Ässä-arpoja ja kinkkuveitsiä esimerkiksi. Viime vuonna raaputtelin luukkuja tunnollisesti, mutta tänä vuonna sen homman voisi tehdä isukki. Jos vaan muistaa ja haluaa.

Ja sen sanon vielä tähän loppuun, että pitäydyn kuvakalentereissa. Ei siis tavaraa, suklaata tai muuta materiaa; kuvat saavat riittää. Niistä riittää juttua lasten kanssa pitkin päivää... ainakin vielä.

Millaisia joulukalentereita teillä on tänä vuonna?

Ps. Sellaisen "Mitä laittaa ruoaksi tänään?"-kalenterin huolisin kyllä. Varsinkin, jos joku hommaisi ne ruokatarpeetkin valmiiksi kaappeihin. Siinäpä hyvä bisnes-idea jollekin. Kiikuttaisi joka päivän ruoka-aineet ja reseptit kotiovelle... Tai sitten toisi ne valmiit annokset pöytään asti...

T: nimim. "rahalla saa ja hevosella pääsee"

Ei kommentteja: