perjantai 6. marraskuuta 2009

Täällä ollaan

On kyllä ollut melkoisen rankka viikko takana, mutta jospa se tästä. Tänään(kin) olemme olleet neljän seinän sisällä, kun Kaaharikallella on korvatulehdus kuumeaaltoineen ja muutenkin nuo lapset ovat vähän niin ja näin. Äitistä puhumattakaan.

Olemme maalanneet vesiväreillä, pelanneet Dominoa ja Afrikan tähteä. Ja kirjoja on lueskeltu niin, jotta ääni kohta lähtee.

Pian pitäisi päättää, askartelemmeko joulukorttimme vai otammeko jouluiset valokuvat. Yleensä olemme kyllä vuorotelleet ja tänä vuonna olisi askartelun aika. Nämä kaverit ovat kyllä melkoisen haasteellisia kuvattavia, joten voisihan sitä päästä helpommalla, jos askarreltaisiin...

Kyseessä ovat siis ns. harjoittelukuvat jonkin vuoden takaa. Varsinaisessa kuvaussessiossa iskimme miehen kanssa pojille tonttupuvut päälle ja piparit kouraan ja tulos oli... hmm... ihan jotain muuta. Ujous ja väsy iskivät, kaiken tuon hihittelyn ja hirnumisen jälkeen.

No, aikansa kuvia ovat.

Jääpi siis nähtäväksi, mitä tänä vuonna tehdään.

Nyt tää lähtis, niinku, vähä pötköttelemään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on jo niin isot pojat :) Säkin näemä käyt lukemassa Elohiiren blogia :D

t:dharma80

Ylva kirjoitti...

Jep, mä haen inspiraatiota Elohiiren blogista. LÄhinnä siis tuon siisteyden ja järjestelmällisyyden suhteen. Kiva blogi muutenkin. :0)