maanantai 8. maaliskuuta 2010

Juha Mietaat ja yks Kirvesniemi lomalla

Meillä on vietetty HIIHTOlomaa. Isukki on ollut kyllä töissä, mutta pojat ovat olleet lomalla kerhosta. (Ja kun ovat kerhossa, ovat kuulema "töissä".)

Viikon aikana emme hiihtäneet, sillä toisen pojan monot olivat liian pienet ja molempien sauvat liian lyhyet. Isi-issukka kävi perjantaina kaupoilla ja viikonloppuna herrat viisveet sivakoivat sitten koko viikon edestä. Olen aivan ymmyrkäisenä!

Pikku-ukkelit ovat olleet niin intoa täynnä lykkimisestä, että sitä intoa on ollut ihana seurata. Ja välillä on pitänyt jo hiukan toppuutellakin, sillä Juha Mietaat eivät aina ole huomanneet omaa väsymistään. Eivät, vaikka olisivat maanneet maassa napa hangessa ja läimineet suksilla tannerta ja huispanneet sauvoilla ilmaa. Ja karjuneet. Väsynyttä sakkia, tiesi mamma.

Sellainen palo ja vimma pojilla on ollut suksien päälle, että into on tarttunut myös pikkusiskoon. Mini haki tänään toisen pojan sukset seinänvierustalta ja asetteli ne nätisti maahan vierekkäin. Sitten hän etsi käsiinsä sauvat ja alkoi keskittyneesti asetella jalkojaan suksien päälle. Veri veti ladulle.

Ensi talvena tämä Marja-Liisa Kirvesniemi II meinaa päästä jo pihasta pidemmälle. Sukset jalassa.

Ei kommentteja: