keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Paluupostipaketti ja pinni pumpussa

Olemme kovan koulun edessä: neiti Mini on siirtynyt isojen tyttöjen sänkyyn nukkumaan ja pinnasänky on lahjoitettu eteenpäin ihanalle vauvalle. Kun Mini siirtyi uuteenvanhaan ihanaan sänkyynsä, pinnis oli vielä kotona. Siirtymä sujui todella hyvin ja typy nukahti hienosti uuteen punkkaansa niin yö- kuin päiväunillensakin.

Sitten pinnasänky annettiin pois.

Omaan sänkyyn asettumisen alkeet-kurssi alkoi samantien ja neiti lähti livohkaan puolentoista tunnin aikana suurin piirtein 80 kertaa. Ja kuka jäärä palautti karkulaisen joka kerta takaisin sänkyynsä? Rouva Jäärä tietenkin.

Olisin voinut ratkaista asian toisinkin, esimerkiksi tassuttelemalla (joka tepsi Kaaharikalleen aikoinaan), mutta läsnäoloni aikaansai vain sirkustelua ja hurlumheita. Parempi, kun pysyin poissa näkyvistä ja lähetin karkulaisen paluupostissa sänkyyn mitään sanomatta. Välillä mentiin käsikädessä ja välillä minä edellä ja tyttö huutaen perässä.


Seuraavana iltana kiikutin Minin puolen tunnin aikana seitsemän kertaa takaisin punkkaan ja sitten neitokainen jo nukahtikin. Toivossa on siis hyvä elää. Tänä iltana on isukin vuoro laittaa pimu nukkumaan, joten saapi nähdä, kuinka käy. Päiväunilleen Mini nukahti äsken kahden palautuksen jälkeen.

***

Meillä kävi tänään astianpesukoneen korjaaja. Tuloksena oli mm. yksi pikkuprinsessan pinni pumpussa ja melkein sadan euron lasku. Pahemminkin olisi voinut käydä.

***

Nyt päiväkahville.

Ei kommentteja: