perjantai 16. heinäkuuta 2010

Bon apetit

Ihan nopsaan vaan tässä käväsemässä.

Edelliseen postaukseen lisäisin vielä muutaman kohdan, jotka ovat tulleet esille lasten tunnustuksina ja pikkuisen Minin löydöksinä.

Kaksoset kertoivat naulanneensa äidin poissaollessa nurmikkoa ja sieltä löytyikin issukan rakennusruuveja mullan sisältä ja seasta. Sitten oli jotain muutakin, mutta en nyt vaan muista että mitä, sillä se taitaa jäädä toiseksi seuraavan löydöksen kanssa.

Eilen Mini löysi nimittäin erään piirongin alta eteisestä palan lenkkimakkaraa ja kerkesi puraisemaan ison haukun, ennenkuin ehdin väliin. Kiva siinä oli sitten kaivaa toisen suusta homeista ja haisevaa kyrsän pätkää ja ihmetellä samalla, miten kummassa eväät olivat piirongin alle joutuneet...

Tarkemman tutkimuksen jälkeen ilmeni, että siellä piirongin alla oli avattu makkarapaketti (miinus kaksi pätkää) ja mukillinen vettä. Eikä tässä kaikki. Kaaharikalle ilmoitti, että hänellä on myös makkaraa huoneessaan. Niin, että missä?!?

Isi löysi vihjeiden perusteella vaatekaapin päältä pölyisen, "siistin" löydöksen.

Välillä tuntuu ihan siltä, ettei meidän perhe ole ihan terve.

Koitan elää sen asian kanssa. Ja siivota useammin.

1 kommentti:

ms kirjoitti...

Hih, hihittelen tässä, voi miten ihanaa elämänmakuista oloa! :D Voin kuvitella ihan silmissäni, miten makkaraa on löytynyt joka puolelta, hih! Siellä on ollut ahkerat pienet kotikokit liikkeellä :)) Ihania nuo lapset!!