perjantai 11. helmikuuta 2011

Asiat tärkeysjärjestykseenTänään on siivouspäivä.

Ja pyykinpesupäivä.

Ja pakkauspäivä.

Niin ja kauppaankin pitäisi ehtiä jossain vaiheessa, että saadaan lapsille ja isovanhemmille viikonlopuksi ruokaa ja kahvikermaa.

Minulla on roikkunut tuossa keittiönikkunassa sellainen kokeiluverho harsinlankoineen kaikkineen, mutta eilen päätin, että se verho jää siihen. Otin jo harsinlangat pois ja silityksen jälkeen nipsuttelen sen verhon takaisin ikkunaan. Ihmetteliköhän isoäiti viimeksi käydessään, että mikä kumma merkitys niillä harsinlangoilla mahtaa olla, kun verhot roikkuvat jo ikkunassa?

No, voi olla, että tämän viikonlopun jälkeen ei varmaan ihmettele enää mitään, kun huomaa, kuinka kiireistä näiden meidän lasten kanssa voi välillä olla. Että jos sitä vaikka muutamat harsinlangat roikkuvatkin jossain, niin ei se nyt niin nökönuukaa.

Kunhan lapset pysyvät hengissä.

Paitsi ettei hän poikien vauva-aikana ymmärtänyt sitä, miksi annan kaikkien viherkasvieni kuolla hoidonpuutteeseen yksi toisensa jälkeen... No, annetaan hänelle lisää ihmettelemisen aihetta.

Taidan ommella ne harsinlangat takaisin.

;)

3 kommenttia:

assari kirjoitti...

Meiltä lähti viherkasvit hoitoon anoppilaan :) Hän on todellinen viherpeukalo ja ilmoitti halukkuutenksa kasvien heille siirtoon. Siinä vaiheessa, kun meillä oli vauva ja vilkas lapsi joka halusi levittää kukkamultaa kuin paraskin vakasta kylvävä apulannankylväjä ilmoitin kukkien lähtevän.
Täytyy sanoa, että tuskin osaan edes kuvitella millaista arki on kaksosten kanssa, kun tuntuu että kahdessa eri ikäisessä lapsessakin on jo melkoinen työ.

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua Ylva! Teillä onkin mukava viikonloppu tiedossa. Ja kyllä lapset ovat hyvissä voimissa ja terveinä teitä sitten vastaanottamassa :)

Ylva kirjoitti...

Tuo hoitojärjestely kuulostaa oikein hyvältä. Näin jälkeenpäin on tullut mieleen, että olishan sitä voinut osoittaa kastelukannun paikan lasten isoäidillekin... Olin vaan niin väsy.

Kiitos Johanna! Nyt tuntuu tosi hyvältä ja lapsetkin ovat ottaneet asia hyvin. Uskon täysin, että lapset ovat hyvissä voimissa ja terveinä, kun palaamme. Isovanhemmista en mene takuuseen. Lähtevät varmaan samalla ovenavaisulla kun tulemme... Mutta aika näyttää. ;)

Nyt avaan namipussin ja oon vaan.