sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Juttutuokio



Reilun kolmen tunnin päikkäreiden jälkeen äiti raahautui takkutukkaisena olohuoneen rahille istumaan. Tyttö sipsutti oitis paikalle, selitti jotain ja raahasi vielä pikkutuolin tasantarkkaan äitiään vastapäätä.

"Nyt mie äiti juttelen sulle!"

Siinä sitä sitten istuttiin nurinkurintossut ja torkkuvarpaat vastakkain ja juteltiin. Vähän asiaa ja vähän asian vierestä, ainakin isoveikan mielestä, joka nauraa röhnötti siskon jutuille pää alaspäin viereisellä nojatuolilla. Mutta ei se mitään. Juttua saatiin aikaiseksi myös siitä. ;)

Ja pääasiahan eivät olleet ne jutut, vaan se, että niitä juttuja kuunneltiin.

3 kommenttia:

Marsala kirjoitti...

Toivottavasti alkaisi tuo röhinäköhinä jo hipsutella ovesta ulos pakkasiin ja katoaisi kivut ja kuumeet ! Ihana lukea näitä päivityksiä siitä huolimatta että urheasti olet kipsutellut jalka kolmantena päänäjalkana tai sitten kenkaten kirjoitellen näitä päivityksiä :)

...tässä juttutuokiossa oli jotain niin ihanaa <3

Parantukaapianterveisin!

Ylva kirjoitti...

Heips Marsala, kuumeet taitavat olla ohi! :) Issukka lähti taas aamulla jossain vaiheessa töihin ja Ralliroope pääsee tänään eskariin.

Jalkakin voi jo niin hyvin, että pärjään ilman sidettä. Nilkka naksuu, mutta kyllä sillä aika hyvin uskaltaa jo astua. Zumba tosin jää nyt pariksi viikoksi varmaan (jo pelkästään röhänkin takia).

Terkkuja sinne!

Fredrika Johnson kirjoitti...

Ihana <3 Voi kun arjessa juuri aina muistaisi, ettei se juttujen laatu vaan kuuntelemisen ja kuulluksi tulemisen merkitys. Kiva kuulla että teillä aika sairastelut helpottaa. Mukavaa alkavaa viikkoa!