keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Piut paut


Laitoin kaurapuuron tulemaan.

Ralliroope ja Kaaharikalle hippaavat sohvalla. Heillä on taskulamput ja valoläikät katossa ottavat toisiaan kiinni vuoronperään. Pojat itse röhnöttävät sohvatyynyjen välissä ja käkättävät.

Mini rakentelee isoilla hamahelmillä. Paitsi että nyt hän pakkasi jo laukkunsa ja on viemässä hamahelmitarjotinta uuniin. Sitten hän aikoo kuulema tulla laulamaan meille: "Paljon onnee vaava!"

Ok.

Yritin eilen täyttää sähköisen päivähoitohakemuksen, mutta kaikki kaatui tunnuslukujen unohtamiseen. Ihan höpsöä. Alitajuntani pistää hanttiin, eikä halua ottaa seuraavaa isoa askelta, kuopuksen viemistä päivähoitoon... Voisihan sitä tulostaa sen paperin, täyttää kuulakärkikynällä ja viedä yhdessä Minin kanssa tuohon lähipäiväkotiin, reilun kilometrin päähän. Piut paut alitajunnalle ja sen yrityksille estää äitiä toimittamasta kuopuksensa päivähoitohakemusta perille. ;)

Jos huomenna tulostaisi sen paperin? (Tänään totuttelen ajatukseen.)

Puuro on valmis.

4 kommenttia:

assari kirjoitti...

Huomenna on varmasi parempi päivä hakemuksen suhteen :)
Mä muuten hoidin tuon asian jo vuosi ennen kuin tarvitsin hoitopaikkaa. Ihan sillä, että halusin lapset todellakin sinne minne nyt ovat menossa. Nyt varmasti olis melkoisen hankalaa täytellä lipukkeita. Eilen allerkirjoitin loput lappuset ja se tuntui jotenkin niin lopullisen haikealta. Tosin helpotti, kun hain sieltä nauravia lapsia jotka olisivat halunneet jäädä :)

Kyllä se hyvin tulee menmään teidänkin lapsukaisten päivähoitoon meneminen.

Ylva kirjoitti...

Niin, ja ajattele Assari, että tässä ei ole sulla taatustikaan viimeinen haikea hetki. Sieltä tulee vielä päiväkotiuran loppuminen, koulun aloitus, koulun lopetus ja...

Mutta aika aikaansa kutakin.

Tavallaan tämä tämänhetkinen haikeus on niin ainutkertaista, että sitä on vaiketa edes ymmärtää.

Itse oon todella iloinen, että lapset saavat vielä kesän olla kotona.

Ja sitte alkaa rytinällä koulu, päivähoito ja työ. Tässä on tosi monta mutkaa vielä suoristamatta, kun ei edes tiedetä, menevätkö pojat samaan kouluunkaan... Pitää vaan olla kärsivällinen. Meillä on alustavia suunnitelmia ainakin aasta deehen, mutta mikä niistä toteutuu, vai toteutuuko mikään, näyttää vasta tulevaisuus.

Kiitos Assari tsempityksestä!

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Huomenna on oikein hyvä päivä tulostaa :) Kaikki sujuu ihan varmasti hyvin ja mallikkaasti.

Ylva kirjoitti...

Kiitos Johanna! Mini on ollut ihan täpinöissään koko päivän ja odottaa huomista, jotta pääsee IHAN ITE viemään paperin (sen päivähoitohakemuksen) päiväkotiin. Nääs, kun äiti menee töihin, on Minillä oma TUOLI varattuna päiväkodista, kuulema. ;DD

Mutta siihen tuoliin istahtamiseen on vielä aikaa. Onneksi.