keskiviikko 23. helmikuuta 2011



Assari ojensi minulle kauniin huomionosoituksen, josta olen oikein otettu. Kiitos hurjan paljon Assari! Vastailen kysymyksiin tässä aamupuuron keittelyn lomassa. (Mitähän tästä vielä tulee?)

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

1. Milloin aloitit blogisi?

Lokakuussa 2008.


2. Mitä käsittelet blogissasi?

Ihan omanapaisesti tätä kotiäidin arkea täällä vauhtiradalla. Välillä syvällisemmin, mutta niin, että yritän pitää yksityisyyden rajat mielessäni.


3. Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Onko tämä jo klisee? Lukijat ja heidän viestinsä kommenttiboksissa. :) Minulle itselleni tämä on erityisen erityinen, koska tämä on osa minua.


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?

Minin syntymän jälkeen jäin "taas" kotiin, mikä tuntui kyllä hyvltä, mutta aikuiskontaktit päivän aikana olivat tosi minimissään ja näinollen omien ajatusten "jättömaa" oli hakusessaan. Halusin saada ajatuksiani ylös.


5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

En tällä hetkellä mitään.

***

Koska täällä varikolla on nyt kolme nälkäistä valmiina syömään tuota ylikiehunutta(kin) kaurapuuroa, niin parempi alkaa jakaa lautasia nenujen alle, ennen kuin nuo muuttavat mieltään. Laitan palkinnon eteenpäin myöhemmin...

Ei kommentteja: