perjantai 15. huhtikuuta 2011

Hidastan tahtia ja huhuilen hetkenTällä kertaa ei tarvittu jeesusteippiä. Nyt otettiin käyttöön sitä sellaista, mitä kieritetään esimerkiksi jääkiekkomailan ympärille. Sitä sellaista kankaisen tuntuista, mattapintaista...

Miten mulla on nämä teippien nimet näin hukassa???

No, oli teippi mitä tahansa, niin siitä saimme aikaiseksi Minin käsille vähän tekemistä siksi aikaa, että sain ripustettua pyykit kuivumaan. Sillä kertaa kun halusin ripustaa ne ihan itse, ilman apulaista.
Yritän saada täällä kotona hieman järjestystä aikaan. Olen pessyt talvivaatteita ja tehnyt inventaariota eteisen pipo-, lapas- ja villasukkakoreihin. Olen listannut asioita, joita pitäisi tehdä ja huomannut, etten saa yhden päivän aikana tehtyä sitä mitä piti. Enkä edes vaadi itseltäni liikoja. Kyllä eteisen korit pitäisi saada läpikäytyä yhden päivän aikana...

Ai niin, paitsi ei torstaina.

Torstai on muutenkin Se Minuuttiaikataulupäivä, joten oli ajattelematonta tehdä mitään tehtävälistaa sille päivälle. Iltapala-aikaan imuroin vielä hienoa hiekkaa eteisen lattialta ja tuskailin, että vielä jäi hommia tekemättä. Tänään jatkan.

Ja niin jatkaa listakin.

Nyt pidän pienen blogitauon. Annan aikaa kodille ja perheelle. Saatan tehdä pienen matkan ja käyn iltaisin aikaisin nukkumaan. Hidastan tahtia, kun vielä voin, sillä kohta kutsuu työelämä ja sen tuomat haasteet.

Ensin teen ne listan asiat ja sitten hidastan. Tai sitten teen ne listan asiat hidastetusti. Sekin on jo melkoista itsensä armahtamista.

Tai laiskuutta. ;D


Voikaa hyvin!

Ps. Siitä huhuilusta: Laura, käy lukemassa TÄMÄ postaus. Blogitauon jälkeen arvon tossut uudelleen, jos en ole saanut yhteystietojasi. Toivottavasti teillä on kaikki hyvin!

4 kommenttia:

assari kirjoitti...

Oikein hyvää blogitaukoa! Mitä sitten ikinä teetkin, niin nauti.

Anonyymi kirjoitti...

Laura ilmoittautui Ylvalle :) Ihmeellistä että meikäläinen voitti, ihanat nuo tossut!

terv. Laura

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Onnellista, aurinkoista pääsiäistä Sinulle ja läheisillesi, Ylva!

Tauko on joskus paikallaan :)

Fredrika Johnson kirjoitti...

Hei ihanainen! Olet voittaja tuliaisarvonnassa :) Laita mulle kommentteihin yhteystietoja tai gmailiin, johnson.fredrika@gmail.com. Tarkistan kommentit joten uskallat laittaa myös sinne :) iloa päivääsi! t. Fredrika