torstai 2. kesäkuuta 2011

Tällä kanavalla nyt: Suurpiirteinen Puutarhuri ja Kuumeinen Naatti

En yhtään ihmettelisi, jos tietsikan näppäinten välistä löytyisi joku kerta sormustillinen puutarhamultaa. Sen verran on tullut pyörittyä tuolla kasvimaalla viime aikoina, että kynnenalustat näyttävät, öhöm, kerrassaan tosi seksyiltä.

Kuka tykkää. ;)

Aloitin kasvimaahommat siis vasta muutama päivä sitten ja nyt iski sellainen hulluus, ettei järki meinaa pysyä mukana.

Mieskään ei tiedä vielä tätä.

Että, koska sain puoli pussillista istutussipuleita ja ne eivät meinanneet mahtua pienelle kasvimaan pläntillemme, laajensin hieman tuota aluetta. Siis oikeasti ihan vähän vaan. Ei nyt mitenkään suoraa viivaa, niinkuin insinöörit tykkäävät, mutta silleen kutakuinkin sinnepäin...

Olen joskus vähän hätäinen. Ja suurpiirteinen.

Mutku ne sipulit piti just nyt saada sinne multiin ja meillä oli sitä puutarhamultaakin säkkitolkulla tuolla katoksessa...

Selityksen makua, juu.

Tällä hetkellä yksi Naatti nukkuu sohvalla kuumeen uuvuttamana ja muu perhe on synttärijuhlissa hieman kauempana kotoa. Viime yönä Kaaharikalle kömpi viereen kekäleenä ja nyt toivomme, että herra ehtisi parantua ennen seuraavia synttäreitä. Niitä piisaa nyt kevät-kesällä. Jalkapallokoulukin alkaisi maanantaina...

Ei tässä sen kummempaa. Paitsi ehkä pitää mainita, että se istutusalue, jonka haaveilemisesta olin jo luopunut, onkin toteutumassa. Tai sitten en edes lopettanut haaveilua, vaikka niin luulinkin... :)

Kyllä niistä unelmista kannattaa pitää kiinni.
Ja kas, tuossa lopuksi onkin lähikuva perennapenkistä, jonne olen saanut kukkia vähän sieltä sun täältä. Mikähän mahtaa olla tämän kukan nimi, tietääkö kukaan? Tekee sellaisia keltaisia kukkia syksymmällä. Muistaakseni.

Että tämmönen Puutarhuri täällä.

Aurinkoisia ja hyväntuulisia päiviä teille sinne!

6 kommenttia:

Fredrika Johnson kirjoitti...

Mä niin ymmärrän tuota sun tunnetta, puutarhahulluus vaan vie mukanaan! Toivottavasti Naatti paranee pian ja pääsee mukaan kaikkeen kivaan kesätouhuun.

Juhannusruusu kirjoitti...

Olisikohan kukka joku piisku. Meillä ainakin kanadanpiiskun? varret ja lehdet ovat aloittaneet kasvunsa. Kultapiiskulla taitaa olla pyöreämmät lehdet. Kiitos Googlen kuvahaun.

Pikaista paranemista.

assari kirjoitti...

Naatille pikaista paranemista!

Meillä tämä puutarhainnostus on vasta lähtökuopissa. Tosin kirjastosta olen lainannut kirjan jos toisenkin ;)

Ylva kirjoitti...

Kiitos tytöt! Naatti on edelleen naatti ja huomenna jatkuvat ramppaamiset verikokeissa.

Minäkin taidan, Juhannusruusu, googlettaa tuota piiskua... Kiitos vinkistä!

Ootte ihania!

Minna kirjoitti...

Näyttää samalta kuin omassa pihassa. kukkia.vuodatus.net
Tarha-alpi on kukan nimi,oletan.

Ylva kirjoitti...

Rosali, kävin kurkistamassa syksyisiä postauksiasi ja esim. 9.8.2009 kirjoitetussa postauksessa vilahtaa sellainen keltainen komistus, joka voisi olla sama kuin tuo mun.

Kun tuo mun perennapenkin valtaaja kukkii syksymmällä, otan siitä kuvia hieman lähempää...

Kiitos viestistä!