sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Aurinkoisia päiviä!

Vietimme juhannusta kotosalla. Kun kuulimme, että lähirannan kokko sytytetään vasta klo 20, päätimme jäädä kotiin ja sytyttää korkeintaan tulet takkaan, jos ihan pakko olisi tulta saada. Naapuriperhe tuosta muutaman talon takaa tuli grilleinneen meille (Ralliroopen kanssa olemme ottaneet osaa kaasugrillin arvontaan, joten oletan vahvasti, että isompi käristin tulee meille sitten joskus loppukesästä) ja katoimme grilliherkut terassille. Haimme lisäksi varastosta vanhan keittiönpöytämme ja saimme aikaiseksi oikein tilavan, ison pitopöydän.

Niinpä pihalta saattoi kohta löytää kuusi paria lasten sukkia ja sandaaleita, sikin sokin pitkin permantoa, ja neljän aikuisen puheensorina kuului pöytien ääreltä.

Lapset valvoivat myöhään ja kävi jopa mielessä, että olisihan tuota voinut rantaankin mennä, mutta koska mukavaa oli omallakin pihalla, emme kiirehtineet minnekään.

Huomenna jatkuu työntäyteinen arki ja lapset kyselevät varmasti vähän väliä, koska isi tulee töistä. Ja koska isin loma alkaa (tietääköhän tuo itsekään tarkkaan?).

Sitä odotellessa...

Aurinkoisia päiviä!

Ei kommentteja: