maanantai 8. marraskuuta 2010

Juuri nyt

Neiti istuu vessanpöntöllä ja laulaa: "Tule askeleet kanssas Heesus...*" ja "Ilo meillä irti on, on, on..." Myös Ukko Nooa, joka menee saunaan ja pistää laukun naulaan on ihan top vitosessa tämän aamun vessalevyraadissa.

Kaaharikalle on ihan täpinöissään pyöriessään vanhan pahvilaatikon ympärillä ja käy neuvotteluja Ralliroopen kanssa siitä, miten siitä laatikosta pitäisi rakentaa jotain Ihmeellistä.

Itse olen tyytyväinen siihen, että lähdin eilen maidonhakureissulle kävellen. Sain tuuletettua päätä ja liikutettua jalkoja. Mini istui rattaissa ja nukkui paluumatkalla tirsanpuolikkaat, sillä päiväunet olivat jääneet nukkumatta.

Nyt on lähdettävä eskariin.


(*Tule kanssani Herra Jeesus.)

2 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Teilläpäs on siellä mukava "radio"!

Lääkäri sanoi aikoinaan meidän neidille, että käsiä pitää pestä niin kauan että ehtii laulaa "Happy Birthday". Tyttö teki työtä käskettyä. Opettaja lähetti kohteliaan mailin, että voisinko sanoa tyttärelle, että luokassa ei saa laulaa aina onnittelulaulua...

Ylva kirjoitti...

Johanna, mahtavaa, tyttösi teki tosiaan niinkuin oli sanottu, kirjaimellisesti. =DD

Meillä saadaan typyn hampaat pestyä, kun lauletaan samalla jotain toivelaulua. Ihan ekoilla kerroilla kokeilin laulamalla Pienen pientä veturia ja kun tuli se tsuku tsuku-osa, niin venytin sitä niin kauan, että meinasi loppua happi. Mutta hampaat tuli pestyä hyvin! ;)

Mun pitäis ottaa tuo onnittelulaulusysteemi käyttöön Kaaharikallen kanssa, kun se on sellainen liitäjäkiitäjä tuon käsipesun kanssa ja joudun palauttelemaan sitä aina takasin käsipesulle... Kiitos vinkistä! (Ja opet kiittelee sitten myöhemmin...) :D