maanantai 1. marraskuuta 2010

Tervetuloa Arki!

Torstaina meillä askarreltiin. Teimme kavereille synttärikortit vimosenpäälle ajatuksella ja illemmalla, kun odotimme issukkaa kotiintulevaksi, oli pakko kehitellä villikoille jotain näpertelemistä.Perjantaina lähdin naapurikaverin kanssa lasten vasta heräillessä "äitien vapaapäiville" Helsinkiin. Halit ja pusut unenpöpperöisille ja menoksi!Aikomus oli tehdä vaikka mitä ja mennä vaikka minne, mutta loppujen lopuksi meille riitti kaupungilla kiertely, kahviloissa istuskelu (joihin meni eniten aikaa), saunominen hotellilla ja NUKKUMINEN. Niin, ja tietysti ravintolassa ruokailu ilman ylimääräisiä hyppelyitä. ;)Seuraavana aamuna pääsimme Ikeaan ja Jumboon sekä bussikyydillä kotiin. Siellä etuoven kahva alkoi heilua villisti ennenkuin pääsin edes rappusille asti ja kun ovi saatiin auki oli tervetulokuorolaiset vastassa kynnyksellä.

Tänään alkoi se arki, johon kuuluvat rutiinit ja aikataulut. Pyykinpesukone jyllää ja pitäisi tarttua pölynimurin varteen sekä moppiin. Ja jossain välissä pitäisi kyyditä eskarilaiset ja laittaa ruokaakin. Ja odottaa issukkaa töistä kotiin.

Välillä kyllä pysähdyn muistelemaan äitien karkumatkaa arjenpyörityksestä ja sitä, kuinka hupaisaa oli juoda kuoharilasilliset keskellä päivää ihmisvilinässä ja istua kahvilla tuntitolkulla. Niin ennenkuulumatonta; mutta ihanaa!

Siihen voisi vaikka tottua?

4 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Mulle kävis kanssa tällainen vapaapäivä! Kuulostipa kivalta.

Huomasin, että en ollut ryhtynyt lukijaksi, vaikka täällä alvariinsa ramppaankin. Nyt on asia kunnossa.

Ylva kirjoitti...

Kiva, jos ramppaat vastaisuudessakin. :)

Meillä oli kivaa ja toivon, että säkin saisit vastaavanlaisen vapaapäivän! Helsinkiin on sulla kyllä pikkasen pidempi matka, mutta varmasti nauttisit jossain lähempänäkin. ;)

maria kirjoitti...

Irtiotot ovat välillä hyviä; arki taas maistuu (koska yleensä noista irtiotoista saa niin ihanaa energiaa), ja kun niitä on "harvoin", ne ovat oikeasti arjesta irtiottoja.

Ylva kirjoitti...

Näin on, Maria!

Tämä irtiotto oli todella tarpeen.

Auringonpaistetta teille!