keskiviikko 4. toukokuuta 2011

1+1=2"Yks plus..."

Tässä ovat Minin "Maksuttakengät". Sen verran totuutta noissa tytön nimeämissä jalkineissa on, että tyttö sai ne maksutta ystävältään, jolle ne eivät enää mahtuneet. Ne ovat lempparikengät.

Sen lisäksi, että kengät ovat olleet meille maksuttomat, ne ovat edelleenkin Matkustuskengät. Mini sai pitää niitä pitkällä automatkalla, kun muutoin ulkoillessa jouduttiin vielä sujahtamaan talvikenkiin. Nyt Matkustuskenkiä voi pitää ihan kotipihallakin. :)
"...yks..."

Tässä ovat perheenäidin maksulliset kengät. (Eivät sentään korkkarit.) Harkitsin tosi pitkään uusien saappaiden ostamista ja loppujen lopuksi lasten kenkäostosreissulla valitsin nämä popottimet varmaan tasan puolessatoista minuutissa. Tai kahdessa, jos otetaan sovituskin mukaan.

Lasten kanssa pitää toimia, siis päättää eikä pähkäillä.

Varsinkin, jos on kenkäostoksilla yksin kolmen lapsen kanssa minuuttiaikataululla... No, päädyin edelleenkin nokialaisiin, joskin musta väri vaihtui punaiseen. (Ne loppuunkuluneet mustat olen joskus saanut ilmaiseksi kesätyöpaikastani ja pienin tarjolla oleva koko oli 40. Minun jalkani ei välttämättä ole kokoa 40. Mutta kun ilmaiseksi sai...)
"...on yhtäkuin kaks."

Illalla maksulliset ja maksuttomat kengät päätyivät takapihan terassin ovimatolle ja siinä ne olivat vielä tänäkin aamuna. Ei siinä mitään, kunhan muistamme eskariin lähtiessämme, että lempparipopottimet ovat siellä.

Ettei tarvitse etsiä kissojen ja koirien kanssa.


(Eka kuva on otettu jo joskus aiemmin, siksi vähän eriparikuvat.)


Värikästä päivää!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Tuliko paketti koskaan perille? Mulla on se lähetysnumero tallessa jos pitää alkaa etsiä sitä. Yst.terv. Riikka

Ylva kirjoitti...

Voi kyllä, kyllä! Paketti tuli perille tiistaina ja olen oikein otettu ja iloinen sen sisällöstä! Hurjan paljon kiitoksia!!

Voinko tehdä oman postauksen paketin sisällöstä? Mitä olet mieltä?

Lämpimiä toukokuun päiviä sinne teille!