lauantai 28. elokuuta 2010

Jatkoa edelliseen...

Keinumisen välissä kävimme keräämässä terassin tomaattiviljelmiltä(!) satoa. Niin, ihan raakoja ovat, mutta ajattelin yrittää kypsytellä niitä sisällä. Ulkona on jo niin kylmä, etteivät mitkään hallaharsot jaksa tomskuja lämmittää. Pienillä apulaisilla oli niin kova into auttaa, että piti jakaa tomaattien koriinlaittajille omat vuoronsa.


Ja sitten takaisin keinumaan...

Sisälle päästyämme oli aika aloittaa pöperöhommat. En saanut tällä kertaa kurkunleikkaajia avuksi, joten pilkoin ne ite. Siis ne kaupasta ostetut tomaatit ja tuorekurkut. Eteisestä alkoi kuulua sen verran "meillä on tosihauskaa"-ääniä, että piti mennä katsomaan ja napata samalla salaa kuva.


Ei se kyllä ihan onnistunut, kun kamera vähän heilahti... Saanko esitellä, siinä on Ylva ja Ylvan nenä. Onneksi ei sattunut räkäsempää päivää kuvanotolle.Täytyy sanoa, että kyllä nuo joskus keksii ihan hyviäkin juttuja. Kokeilkaapa ite pikkupallon heittoa hikiseen saappaaseen. ;) Mutta kannattaa lopettaa ennenkuin ilo pääsee kokonaa irti ja superpallot alkavat lennellä ihan villeinä seinille ja kattoon. Voi tipahtaa lamppu katosta tai taulu seinältä.

Siinä syy, miksei meillä ole lasikehystettyjä tauluja lähelläkään eteistä...

Ei kommentteja: