sunnuntai 22. elokuuta 2010

Välipalakuvia


Perjantaina ajattelin yllättää Ralliroopen ja Kaaharikallen pullantuoksulla ja herkkuvälipalalla. Hiivat olin ostanut jo melkein viikkoa aikaisemmin, joten johan se oli aikakin tarttua taikinakulhoon. Kaurajuomasta tulee maanmainioita maidottomia pullia, vinkkinä kerrottakoon.

Ja kerrottakoon vielä sekin, ettei pullataikinan vaivaaminen ole taitolajini, mutta jos lapset tykkäävät, niin se riittää. Vieraille tarjottakoon jotain muuta. ;)


Ilmaisen tässä myös mielihyväni siitä, että kaksoset ovat viihtyneet ajoittain jopa samalla hiekkalaatikolla, vaikka välillä on tilanteita, jolloin saman katon allakin on tosi vaikeeta olla ja elää.


Mini on viihtynyt pihalla piirrellen. Välillä kuistille kokoontuu likkaryhmä taiteilemaan ja Minihän on nykyään niin isoa pimua, että. Nauttii siis suunnattomasti isompien tyttöjen jutuista.

Vaikka naapurin samanikäinen kaveri onkin vissiin Se Bestis... hihhih...

Vaan nyt se on käärittävä hihat ja ruvettava hommiin. Mini lauleskelee edelleen pelkissä pikkareissa ja tukka silmillä. Pimpulat, pompulat ja tukkapinnit mukaan ja menoks. (Ja menohan tuolla taka-alalla taisi jo alkaakin... pakko mennä väliin ennen kuin sattuu...)

Ja mitähän me tänään syötäis???


[edit. Ja sattuihan sitä. Onneksi pipipuhallus ja syli riittivät tällä(kin) kertaa...]

Turvallista tulevaa viikkoa!

Ei kommentteja: