tiistai 24. elokuuta 2010

Kaunis kiitos!

Karkki yllätti ja ilahdutti antamalla tunnustuksen. Kiitos.Tässä seitsemän asiaa minusta, tuleekohan uutena faktana vai toistanko itseäni?

- Minulle on joskus 12-vuotiaana laitettu korviin rei´ät, mutta ne ovat todennäköisesti nyt jo ummessa. Korvani eivät tykkää koruista. Harmi.

- Minä kyllä ehkä pikkiriikkisen tykkäisin.

- Kuten tunnustuksen antaja, Karkki, myös minä tykkään kirjoittaa. En tee sitä työkseni enkä osaa tehdä sitä oikein, mutta tykkään siitä. Kirjoitin joskus (+/-) kymmenvuotiaana ruutuvihkoon tarinoita ja isäni kommentoi juttujani kannustavasti. Vihko hävisi jossakin vaiheessa, enkä muista muuta kuin sen, että yhdessä tarinassa oli noita-akka. Lisäksi toimitin lehteä nimeltä Me lapset ja muut, joista yksi kipale löytyi vanhempieni jäämistöstä. Todistusaineisto hävisi mysteerisesti...

- Mielikuvitus korvaa siis usein taidon.

- Unohtelen asioita. Tämä ei välttämättä tule teille uutena asiana; en vain muista tarkalleen, olenko maininnut asiasta. Olenko? Joko minulla on jostain syystä huono muisti, tai sitten en vain keskity olennaiseen.

- Eilen kävi niin, että laitoin nakkikiusausloodan päälle folion suurinpiirtein paistamisen puolessa välissä (ettei pinta kärventyisi) ja lähdin selvittelemään pihalle omien ja naapurinlasten välejä. Tilanteen rauhoituttua jatkoin hiekkalaatikkoleikkejä Minin kanssa. Kesken leikkien Mini löysi hiekkalaatikosta roskan, jota lähdin kiikuttamaan roskikseen. Keittiössä katseeni osui savipottiin hellalla. Niin, nakkikiusaus yritti kypsyä kylmällä hellalla, vaikka se olisi onnistunut paremmin siellä kuumassa uunissa.

- Olen käynyt viittomakielentulkin koulutusohjelman pääsykokeissa joskus vuonna yksi tai kaksi. Jos olisin päässyt opiskelemaan ja valmistunutkin, olisi "käsialani" hirveää, sillä sormeni ovat kippurat. Eli nivelet ovat hiukka yliliikkuvat, tai jotain. No, pääsykokeet olivat haastavat; mutta erittäin mielenkiintoiset. :) Terveisiä kaikille viittomakielentulkeille, teette hyvin arvokasta työtä!

Pistän tunnustuksen eteenpäin satunnaisessa järjestyksessä, enkä ota huomioon sitä, onko kyseinen bloggari jo aiemmin saanut tämän saman tunnustuksen. Kiitos, kun kirjoitatte ja kuvaatte!

Joola [pieni PALA TALLESSA]
Messi [Kaaosteoriaa]
Hanna [Toukokuun tyttö]
Piuku [Vinkeä Väkkyrä]
Mizyéna [mizyéna]
Sotkuholisti [Sotkuholistin päiväkirja]
Anne [Helvetianmoista elämää]
Merja [Villa Inkeri]

5 kommenttia:

Sotkuholisti kirjoitti...

Voi kiitos, tämä oli kiva piristys töihinlähtökiireen keskellä.

Joola kirjoitti...

Kiitos Ylva. Sinä lämmität mieltäni niin usein kommentoimalla. Ja nyt vielä tällä tavalla. Huippua!

M. Metrossa kirjoitti...

Apua, oho ja KIITOS! :)

Avustin muuten kerran kaveriani, joka haki viittomakielentulkiksi. Ennakkotehtävät piti videoida, ja ne olivat aika hauskoja! Kaveri ei päässyt, mutta kivaa oli! :)

Ylva kirjoitti...

Teillä molemmilla on niin hyvin tätä arkea ja todellisuutta kuvaavat blogit, että huomionosoitukset ovat paikallaan. Molemmilla teillä on annettavaa lukijoille.

Sotkuholisti, sun esimerkki ja määrätietoisuus kannustavat monia tarttumaan "rojua sarvista" ja ajattelemaan oman tavaramäärän merkitystä. Jatka samaan malliin! :)

Joola, sulla on niin maanläheinen ja tunnelmallinen blogi, että viivyn siellä hetkisen oikein mielelläni. Ihailen hetkiin pysähtymistä ja sitä, että lapset näkyvät kuvissasi, vaikkeivat he niissä olisikaan. Olen iloinen, että olet saanut aikaa olla kotona lastesi kanssa. :)

Ylva kirjoitti...

Messi: Voi harmi, kun kaverisi ei päässyt tulkkikoulutukseen. Mutta toivottavasti löysi itselleen sen oman paikkansa jostain muualta. Niinhän se mullekin silloin "vuonna yks ja jotain" kävi. En päässyt sinne (harmi kyllä), mutta pääsin muualle. :) Ja hyvä niin.

Sulla on hyvä asenne ja sun lapsillasi myös. ;) Teillä sattuu ja tapahtuu (niinkuin meilläkin aina toisinaan), joten vertaistukiblogi on kyllä aivan paikallaan. Kiitos siitä!