torstai 5. elokuuta 2010

Linnassa, putkassa ja kiven sisällä

Teimme muutaman päivän lomamatkan kolmen viikon terassinrakentelu-rumpan jälkeen. Navigoimme itsemme rannikolle monen jännittävän tunnelin läpi ja suunnistimme Saareen.Yksi yö hotellissa oli ihan tarpeeksi irtiottoon. Kenellekään ei ehtinyt tulla matkaväsymystä ja koti-ikävää. Lapsetkin tykkäsivät kovasti.Lapset eivät tehneet pahojaan. Olivat vain uteliaita ja eläväisiä, kuten kotonakin. Vaikka taisi tuo toinen pojista saada hällärit soimaan Linnassa, kun ei jaksanut oikein keskittyä pelkästään kuuntelemaan ritarikierroksen antia. Mutta se onkin sitten jo ihan eri juttu...Selvisimme pienellä putkareissulla ja rahapussin kevennyksellä. ;)

Tänään Issukka lähti töihin hieman etuajassa, mutta sallittakoon se hälle. Pojat viettävät vielä viikon lomaa ja lähtevät sitten esikouluun. Mini saa olla kotona vielä ainakin toukokuuhun asti ja minä olen (kuulema) koko ajan lomalla.

Vai miten se nyt menikään?

Ps. Pitää varmaan selittää tuota otsikkoa tarkemmin: kävimme siis mm. Turun linnassa, Poliisimestarin poliisiasemalla Muumimaailmassa ja ajoimme monen pitkän tunnelin läpi Turun motarilla. Ja hauskaa oli!

2 kommenttia:

M. Metrossa kirjoitti...

Kuulosti kivalta reissulta! Ja näytti myös – vähänkö kiva, että täällä on nyt KUVIA! :)

Ylva kirjoitti...

Kiitti, Messi. :) Tuolla meidän rimpulallakin kameralla tulee toimeen, vaikka haluaisin kyllä sellaisen kunnon digikameran.

Olen ollut laiska kuvien siirrossa, siksi niitä ei ole ollut täällä pitkiin aikoihin. Ja talviaikaan ei tule kuin hämäriä otoksia - hämärästä poppoosta. ;)

Lapset ovat edelleen innoissaan lomamatkasta. Kupittaan puisto Turussa oli myös aivan ihana! Tämä reissu oli meille ihan nappijuttu.