lauantai 11. syyskuuta 2010

Salame di Cioccolato á la Ylva

Kerroin Karkille jokin aika sitten aikovani tehdä häneltä saadun reseptin mukaan "herkullisen" näköistä suklaapötkylää (joka saattaa parhaimmassa tapauksessa muistuttaa ihan muuta kuin suklaata), joskin hieman soveltaen.

Tässä äkkipikaa otettu kuva mun versiosta.Voisin kokeilla sitä pötkyläversiota sitten... joskus.

Kiitos vielä ohjeesta Karkki, myös anopille!

Nyt jatkuvat toisen juhlapäivän valmistelut. Heips!

3 kommenttia:

ms kirjoitti...

Voi, tuohan on aivan mahtava versio salamesta! :D:D Ihanannäköistä!

Toi Marianne crushi on aivan mielettömän hyvä idea ja sain tästä sulta nyt idean, ja jos ei haittaa, ens vuonna pojan synttäreille tai vaikka jo karnevaaliaikaan helmikuussa lainaan tätä ihanaa ideaa :D

Sotkuholisti kirjoitti...

OI, ihanan näköisiä!

Ylva kirjoitti...

Karkki, eipä tuo todellakaan haittaa, vaikka lainaisitkin ideaa, sillä pitäähän hyvä saada kiertämään. Kiitos edelleenkin ihanasta reseptistä! Taatusti teen niitä uudelleenkin ja vielä monta kertaa. :D En nimittäin ehtinyt itse maistaa niitä valmiina ollenkaan (taikinaa pikkasen kylläkin).

Sotkuholisti, kiitos! Ihan ex tempore taisin nuo karkit tuohon keksiä, kun niitä sattui meillä olemaan. Olin kaverisynttäreille tehnyt minikokoisia mokkapaloja, joihin ripottelin päälle kaakaoströsseleitä. Ja koska ne oli siten aika tylsän näköisiä noin niinkuin lastenkutsuille, painelin vielä tuollaiset vastaavanlaiset PÄHKINÄISET rakeet niiden palojen keskelle. Tuli tosi kivan näköiset, vaikka itse sanonkin. Näihin suklaapallosiin laitoin maitosuklaarakeita.

[En ole mielestäni ylpeilevää ja leveilevää tyypppiä, mutta osaan kyllä ilmaista onnistumiseni - varsinkin leivontapuolella - sillä se on välillä melkoista arpapeliä, miten nuo leipomukset ja keitokset onnistuvat.]