keskiviikko 8. joulukuuta 2010

HelmeilyäKävimme eilen Ralliroopen kanssa isommassa kaupassa lääkärikäynnin yhteydessä. Löysin sieltä ruoan lisäksi kymmenen metriä joulunpunaista helminauhaa (4,90e), joten kaappasin kärryihin ja toin kotiin. Illalla kuunnellessani Minin iltalaulantaa omassa sängyssään aloin pyöritellä helminauhasta ihan kokeilumielessä mansetteja siihen keittiön lamppuun, josta on ollut puhetta ennekin. Edellisen postauksen helmiväkerrykseeni kun en ollut ihan tyytyväinen.Siinä ne nyt on ja siinä ne saavat toistaiseksi ollakin, sillä en jaksa niistä tämän enempää stressata. Nyt menen purkamaan sen eilisen helmiaskarteluni ja (koska minulla on tällä kertaa hyvin vahva visio siitä, mitä haluan) menen tekemään uuden sydeemin ihan muualle. ;)

Äiti on löytänyt uuden harrastuksen. ;D

Ps. Ralliroope kirjoitti eilen kiitoskirjeen, joka löytyi tonttupostilaatikosta, eli terassin ovimaton alta: "KITOS TONTUT KUN ANNOTE NÄMÄ PIPARIT NITÄ LÖTY KUSI MATOLT ALTA KITOS" Olen aivan NIISK. :)

3 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Olipas mainio kirje! Muitan kun itse pikkuisena koululaisena kirjoitin koulussa aineen ja piti kirjoittaa "kaikki" - tietäähän sen miten siinä käy. Kuulin käytävään, kun koulun keittäjä luki ainevihkoani ääneen ja nauroi hervottasti versiolleni sanasta "kaikki". Silloin en edes ihmetellyt miksi keittäjä lukee lasten aineita.

Mansettisi näyttävät näppäriltä!

Ylva kirjoitti...

Keittäjästä on moneksi. ;) Ja ainakin pidensit hänen ikäänsä roimasti(?), jos on "Nauru pidentää ikää"-sanontaan uskominen...

Tuosta Ralliroopesta on tullut itseoppinut kirjeiden kirjoittaja. Se on jotenkin tosi sykähdyttävää.

assari kirjoitti...

Ihana kirje! Odotan jännityksellä koska meillä alkaa ekat kirjeet syntyä, ehkäpä jo vuoden päästä... :)