tiistai 28. joulukuuta 2010

Raasku mikä raasku.

Tässä odotellaan Minin nukahtamista. Onhan sekin hyvä tekosyy istua sohvalle läppärin kanssa ja juoruta... Viitsi tässä mitään sen kummempaa aloittaa, kun tyttö juoksuttaa kuitenkin. Nii-in, enpä olisi itsekään uskonut, että päästän tilanteen näin rempalleen, että yksi pikkupimu saa yliotteen ja juoksuttaa miten milloinkin. Voitteko kuvitella?

Nytkin se on tulossa isoon ääneen vessareissunsa päätteeksi vielä suukottamaan äitiä. Hihittelee tullessaan ja levittelee käsiään kuin linnunsiipiä.

Äsken juuri sainoin Issukalle, että tuo kuusenraasku olisi kai laitettava jo pihalle. No, onko sille annettu vettä, kysyi Issukka. Sinänsä hyvä kysymys, mutta raaskun tuosta puusta tekee se, että se on aika vino (kun Mini tupsahti kuusen päälle ja molemmat melkein kaatuivat), jouluvalot ovat vähän niin ja näin (siis TODELLA vinksin vonksin ja heikun keikun) ja 2/3 osaa koristeista on hävinnyt simsalabim... teille tietämättömille. Ihan kuin meillä asuisi kissa. Tai kolme. Tai kolme oravaa, jotka piilottavat saalinsa talven varalle.

No, eipä sille kuuselle ole annettu vettäkään kahteen päivään, että raasku mikä raasku.

Kävimme nyt illalla kaverisynttäreillä. Ennen kotiinlähtöä yksi vieraista sihahti Ralliroopelle ja Kaaharikallelle, ettei halua nähdä heitä enää koskaan. Ja Mini päätti vierailunsa jumittamalla vessanpöntölle, jossa ilmoitti sitten kaikelle kansalle, että hän jääkin nyt tänne. Eli toisin sanoen, jos osasin oikein tulkita, niin pojat olivat vähän niinkuin vahingossa aukoneet päätään tytölle, joka on jo siinä iässä, että kaikki pojat ovat muutenkin "ihan tyhmiä". Ja että Minilläkin oli ollut niin kivaa, että olisi mielumin jäänyt yöksi kavereiden vessaan kuin lähtenyt kotiin.

Onneksi tuli kotiin, niin sai levitellä linnunsiipiä ja halitella äitiä.

Nythän tuo taisi nukahtaakin.

Kauniita unia!

4 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Kaverisynttärit kuulostavat perin onnistuneilta ;) Kyllä uhoa ja kotiinlähdön haikeutta pitää hyvillä synttäreillä olla.

Tänään katselin, että moni naapuri oli jo kuusensa heivannut ulos. Minä ajattelin pitää kuusen uudenvuoden yli ja vasta ensi maanantaina sen hyvästellä.

Ylva kirjoitti...

Kyllä kyllä, onnistuneet juhlat olivat, vaikka pojat eivät ihan vielä oppineet, kuinka Hienoja Naisia tulee kohdella. Eivät mitään pahaa tarkoittaneet, kunhan rallattelivat tytölle, joka tällä hetkellä nyt sattuu "vihaamaan" kaikkia poikia. ;)

Ja Minikin osaa jo todella kertoa, jos tykkää jostain kyläilypaikasta. Ei ollut eka paikka, jonne olisi halunnut jäädä pidemmäksi aikaa. :D

Yleensä meilläkin nuo kuuset ovat olleet pidempään...

Mukavia hetkiä toivottelen sinne!

assari kirjoitti...

Meillä on yksi kyläpaikka josta en meinaa saada pikkujunkkaria pois millään. Joka ikinen kerta lapsi aloittaa hirveän huudon kun pitäisi lähteä. Eikä auta, vaikka kertoisin hiljalleen jo tuntia ennen, että lähdemme tunnin päästä ja siitä eteenpäin varttin välein muistuttaisin lähdön lähenevän. Vastaavaa ongelmaa vanhemman kanssa ei ole koskaan ollut. Joten tiedän tuon tunteen, kun lapsi linnoittautuu jonnekin. ;)

Meidän kummipojalla on nyt vuoden ollut "tytö on tyhmiä ja käyttää typeriä tyllihameita" -vaihe. Tämä oli sanatarkka kopio pikkuherran lauseesta ;) Joten osaa ne pojatkin...

Ylva kirjoitti...

Joo, no meillä on vielä tää "Hei, toi on TYT-TÖ-JEN juttu"-vaihe menossa. Ei siis ihan vielä ihan yökyök-vaihe... ;D