tiistai 14. joulukuuta 2010

Kiipeä pöydälle, niin yletyt.


Meillä on kaikilla kolmella lapsella erilaiset kuvakalenterit. Saivat itse sulassa sovussa valita omansa neljän joukosta ja me saimme sitten sen jäljelle jääneen kalenterin issukan kanssa. Tämän partiolaisten adventtikalenterin ensimmäiset luukut avataan yleensä ensimmäisenä adventtina, eli aiemmin kuin muiden kalenterien luukut, mutta me teimme poikkeuksen: joulukuun ensimmäisenä päivänä jokainen avasi ensimmäisen luukun ja nuo adventtiluukut avattiin yhdessä vuorotellen vasta sen jälkeen.Kaaharikalle valitsi tämän partiolaisten kalenterin, se oli hänelle heti selvää. Joitakin päiviä hänen valintansa sai olla sinitarralla kiinnitettynä vaatekaapin ovessa, josta jokaisen oli helppo käydä kurkistamassa luukuista paljastuneet kuvat.

Mutta sitten tapahtui jotain.Jotta luukun saa avatuksi, täytyy (äidinkin) kiivetä pöydälle.

Elämä ilman epätavallisuuksia on (ilmeisesti) tylsää.

Mukavaa tiistaita!

3 kommenttia:

assari kirjoitti...

Huippua! :D

Ihanat verhot, meidän pojat ihastuis ikihyvin jos näkisivät! Meillä on tylsästi Marimekon autoverhot ja toisen vaihtoehtona pikkuisia traktoreita.

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Mutta tässäpä onkin oiva tapa pitää itsensä notkeana ja liikkuvana joulukuun ajan! Vaatii jo vähän akrobaattisia kykyjä teidän kalenterin avaus ;)

Viitisen vuotta sitten nuorimmainen söi isosisarusten suklaakalenterit tyhjiksi, kun sisarukset olivat koulussa. Siitä muistutellaan edelleenkin joka joulu.

Kalenteriperinne täällä ei ole kummoinen. Olen löytänyt ainoastaan suklaakalentereita ja niitäkin vain muutamista kaupoista. Kuvakalentereita ei ole tielle osunut.

Ylva kirjoitti...

Assari, kiitos. Ihan ovat autoverhot Jyskistä alennuksesta ostettu. Ensin toisen pojan huoneeseen ja sitten tietysti toisenkin. Joten, JOS tässä suht lähiaikoina haluamme vaihtaa verhot ja eroon näistä, niin vinkkaan sulle. ;)

Johanna, olet ihan oikeassa, vaatii notkeutta ja lähestulkoon akrobatiaa päästä käsiksi tuohon kalenteriin. Vahinko, että luukut loppuvat jouluun, sillä nimenomaan joulun jälkeen sitä kaipaisikin vähän (kinkun) sulattelua ja jäsenien venyttelyä. ;)

Harmi, ettei siellä ole kuvakalentereita! Voin näyttää sulle (ja vähän vaikka muillekin) meidän muutkin kalenterit. Ensi jouluna sun on saatava oma kuvakalenteri!