perjantai 24. syyskuuta 2010

Mini varikolla

Tämä aamu alkoi kiireisenä. Äidin piti soitella vähän sinne ja pikkasen tuonne, mutta onneksi sain olla apuna pistämässä aikatauluja kuntoon. (Äidin) Kalenterin pitää on ajantasalla, tiedäthän?Olen oppinut ajamaan polkupyörällä! Kun kerran päätin, että ajan, niin sitten kyllä ajoinkin. Tänään suhahdin ojaan, mutta ei se mitään. Äiti on kyllä aika hidas juoksija, mie ajan paljon kovempaa!

Ajamisen jälkeen kannattaa aika pian mennä tankkaamaan ja huilaamaan. Tänään mie en ehtinyt ja kiukutti niin hirrrrveesti!!! Onneksi en osaa kiroilla (sano äiti), mutta oon mie vähän oppinut rumia (vessa)sanoja isoveljiltä...


Ja kun se STOPPI sitten tuli, niin eihän siitä selvitty muulla kuin huumorilla. Sano äiti taas. Mie tykkään liimailla tarroja (myös päähän) ja piirrellä seiniin. Noin niinku esimerkiksi.


Tänään me syötiin perunoita ja makkarakastiketta. Ja sitten jotain, joka saattoi olla porkkanaa, parsakaalia ja kukkakaalia. Ne mie piilotin kastikkeen alle.


Mie oon semmonen tarratyttö! Ja aika äijä toisinaan...

6 kommenttia:

M. Metrossa kirjoitti...

Mieluummin tarra hiuksissa kuin purkka... :D

Ylva kirjoitti...

Nii-in, tarra lähtee ilman saksia... ;DD

Puoliksi imeskelty Mynthon-pastillikin on aika haastava irroitettava. Minille emme pastilleja tarjoa vielä pitkiin aikoihin...

Terveiset sinne sille toisellekin äidin sihteerille, joka taitaa puhelin- ja kirjoitushommat!

Susanna kirjoitti...

Hei kurkkimassa!

-Suski

Ylva kirjoitti...

Terve Suski, kiva kun kurkkasit ja vielä kivempi, kun jätit myös puumerkin!

PiKo kirjoitti...

Ihana tarranuppi :D

Tsemppiä arkeen!!!

Ylva kirjoitti...

Kiitti Piuku! :D Ootahan vaan, kun se teidän Mini tulee siihen ikään, että alkavat tarrat kiinnostaa... ;DD