maanantai 4. lokakuuta 2010

Eteisen uusi ilme


Tuon korkean hyllyn kohdalla oli aiemmin se "lenkkikaverinakin" tunnettu korihärpäke.


Nyt se härpäke on sivummalla ja saattaa olla, että piilotan se sitten joskus johonkin eteisen kaapeista. Mutta olkoon nyt jonkun aikaa tuossa... Poikien takkien yläpuolelle kaipaan kapeaa hyllykköä ja tuon korihärpäkkeen päälle myös. Tai sitten siihen tulee naulakko seinään vieraita varten...

Siis vieraiden ulkovaatteita varten.

Tämmönen sisustaja täällä... Ja huokaiskaahan helpotuksesta, sillä (tiedän kykyni ja rajani) minusta ei ole tulossa sisustusbloggaajaa Sisustusbloggaajan paikalle. ;)

2 kommenttia:

ms kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Teidän eteinen on muutenkin tosi kaunis ja valoisa, tuo hylly on ihan mahtava ja korit siinä. Kivasti suunniteltu tarpeellista tilaa. Sain inspiksen (hih, saan sun blogista aina ihan mielettömän paljon inspiksiä, en saa niitä mistään muualta näin hyvin :)) järjestää meidän eteinen, sitten kun yläkerta on remontoitu, toi kori-systeemi on aivan mahtava!

Ylva kirjoitti...

Oho, kiitos Karkki! Ehkäpä mun sittenkin pitää harkita sitä sisustusbloggariksi ryhtymistä. ;DD

Meidän eteinen on pimee, jos kaikki ympärillä olevat ovet on kiinni. Jos kaikki ovet ovat auki, on pikkasen valoisampaa. Jossain vaiheessa vaihdamme ehkä tuohon kenkäeteisen ja eteisen väioveksi lasioven. Nyt ei vielä uskalla, ellei lasi ole jotain panssarilasia. Vähintään.

Olen vilpittömästi iloinen, jos sait inspiksen!